MADO kar altında dondurma dağıttı

Kahramanmaraş'ta bir firma, vatandaşlara kar yağışı altında dondurma ikramında bulundu.

MADO kar altında dondurma dağıttı

MADO kar altında dondurma dağıttı

Kahramanmaraş'ta bir firma, vatandaşlara kar yağışı altında dondurma ikramında bulundu.

18 Ocak 2022 Salı 20:49

Kentte bir firma tarafından geleneksel hale getirilen etkinlik kapsamında, kaldırımda biriken kar üstünde çengele takılan dondurma, satırla kesilerek vatandaşlara ikram edildi.

Firma yöneticisi Erdal Kanbur, gazetecilere, 35 yıl önce kar altında dondurma ikram ederken oğluyla çekilen bir fotoğrafını göstererek çok duygulandığını söyledi.

Yaklaşık 35 yıldır kar yağışıyla beraber vatandaşlara dondurma ikramında bulunduklarını hatırlatan Kanbur, Kahramanmaraş'ın dondurmasını dünyanın her yerinde tanıtmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Kahramanmaraş'a kar yağdığı anda geleneksel olarak bu etkinliği düzenlediklerini aktaran Kanbur, "Karın altında dondurma sevdasını anlatmak, bütün Türkiye'ye bunu göstermek, yani karda dahi dondurma yenildiğini anlatmak için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326