Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı... 

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor.

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı... 

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı... 

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor.

14 Mart 2019 Perşembe 09:34

Şubat ayında yurdun birçok kesiminde etkili olan kar yağışı ve soğuk havanın ardından sıcaklıklar yükselmeye başlamıştı. Güzel havanın tadını çıkaran vatandaşlar "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını araştıryor. 14 Mart 2019 tarihli Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarına göre akşam saatlerinde kar yağışı geliyor.

Isınan havaların ardından birçok bölgemizde yağışlı sistemle birlikte havalar soğudu. Günlük hayatta insanların planlarını etkileyen en önemli faktörlerden biri de daima hava durumu olmuştur. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen son dakika hava durumu raporuna göre yurdun bazı kesimlerinde kar yağışı ve karla karışık yağmur bekleniyor. Özellikle akşam saatlerinde kar yağışının etkili olacağı bildirilen tahminlerde şiddetli rüzgar uyarısı da yapıldı. Peki, bugün illerimizde hava nasıl olacak?

HAVA DURUMU 14 MART ÇARŞAMBA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Afyonkarahisar, Rize, Artvin ve Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
ANTALYA °C, 18°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde hafif olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Son Güncelleme: 14.03.2019 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326