Nihayet Bayram Tatili Dokuz Gün Bitti

Bitti ama çile başladı. Trafik çilesi, restorant ve gece kulüplerindeki hesap çilesi, denizdeki şejlong, güneşin altındaki hesap.

Nihayet Bayram Tatili Dokuz Gün Bitti

Nihayet Bayram Tatili Dokuz Gün Bitti

Bitti ama çile başladı. Trafik çilesi, restorant ve gece kulüplerindeki hesap çilesi, denizdeki şejlong, güneşin altındaki hesap.

27 Temmuz 2021 Salı 17:48

Başladı işte gülerken ağlamak bu olsa gerek.

Peki dokuz günde kim kazandı?

Petrol ofisleri, kiralık araç firmaları, oteller, üretimci firmalar, restorantlar, gece kulüpleri, kayıt dışı oto parklar, otoyollar ve en büyük tefeci bankalar.

Sinan Aygün 2001 yılında Anlara Ato başkanı ta o zamanlar uyarmıştı; Türkiye'ye hızlı giriş yapan bankalar kredi kartlar dağıtacak herkesi borçlandıracak demişti. Ne yazıkki bugün geldiğimiz nokta Sinan Aygünü haklı çıkardı. Benim galen kredi kartım yok ve hiç olmadı. Rahmetli babam oğlum senin olmayan paraya tamah etme ve kimseye borçlanma demişti. Mekanın cennet olsun baba benim kredi kartım halen yok. Mekanın cennet olsun.

Evet dokuz gün Kurban bayramı tatili nihayet bitti. En büyük darbeyi Bodrum, Çeşme, Alanya, Antalya, Marmaris, Datça, Kuşadası Ege Ve Akdeniz bölğesi yedi. Milyonlarca insan bu bölğelere akın etti. Hoş geldin yeniden covit 19 aramıza. Alt yapı çöktü, çöp konteynerleri doldu taştı. Suçlu kim; tabiki belediyeler? Niyemi yediniz içtiniz mutlu oldunuz getirdiniz bırakıp gittiniz bütün suçu belediyeye attınız alkışlıyorum hepinizi suçluyu buldunuz.

En güzel koylarda denize girip, en güzel sahilde ve koylarda selfi yaptınız o zaman niye kirlettiniz arkadaş. Suçlu arıyorsunuz arsız arsız yüzsüz yüzsüz değilmi. Bu ülke kimin o zaman. Ülkemde yabancı ve mülteci istemiyorum derken vicdanın ve merhametini sorgulamak senin asli görevin değilmi? Yedi kat yabancıya ne işin var burda derken Ülkene sahip çıkman senin sizin göreviniz ve görevimimiz değilmi. Haydi selfi çekelim banane bize ne ben anı yaşarım demek be güzel değilmi.

Belediye gel buraya çabuk temizle pisliğimizi bıraktık size kinimizi vay be ne ala memleket. Giderken kahkaha dönerken beddua öylemi. Kuzum bu memleket bizim, bu vatan bu topraklar Atalarımızdan hepimize yadigar neyin kafasını yaşıyorsunuz mültecimi oldunuz siz. Kimi yolda dönerken her türlü küfrü ediyor şuan belkide trafiğe. Allah aşkına kim sizi zorla gönderdi o güzelim yerlere. Eğlenen siz, yiyip içip gülüp tüm bu eşsiz ülkemin güzelliğini yaşayan siz küfrü yiyen kim? Herkes şapkasını otursun önüne koysun.

Ülkemize akın akın gelen mülteciler yarın hepimizin başına her türlü bela olacak ne gezecek ve görecek yaşadığınız ve her türlü güzelliğinden yararlanıp ve kirlettiğiniz ne bir koy ve deniz nede memleket bulamayacaksınız.

Kimmi kazandı?

Bankalar: temassız lütfen dediğiniz post nakinaları. Allah aşkına dokuz gün tatil gerçi sayılı gün çabuk gelir geçer ata sözüne istinaden kazananlar belli aglayanlar tam belli. Şimdi soruyorum? Dokuz gün geldi geçti hayatın her türlü zevkini aldınız ve tattınız. Dokuz güne on iki ay borç ödemek sizi ne kadar mutlu edecek işte bunu çok merak ediyorum. Benim halen kredi kartım yok ya sizin kaç bankanın kredi var işte bunu çok merak ediyorum.

Bunu söylerken sanayici, iş adamı, holding sahipleri yada ticari ünvan sahiplerini tenzi ediyorum. Dokuz gün gülenlerin yüzünü gerçekten şimdi görmek isterdim işte buna üzülüyorum.

Bilinçsizce borçlanan halkımıma, yoksa akın akın gelip ülkemi istila eden ileride bu ülkenin başına bela olacak mültecilerinemi. Biri benim aklıma mukayet olsun Allah aşkına çünkü hep birlikte batıyoruz İMDATTTTT.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326