Sağlık-Sen sert tepki gösterdi!

Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanına yapılan saldırıya, Sağlık-Sen basın açıklaması yaparak sert tepki gösterdi.

Sağlık-Sen sert tepki gösterdi!

Sağlık-Sen sert tepki gösterdi!

Kahramanmaraş’ta sağlık çalışanına yapılan saldırıya, Sağlık-Sen basın açıklaması yaparak sert tepki gösterdi.

06 Ocak 2020 Pazartesi 16:03

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi radyoloji bölümünde MR teknisyeni Serhat İğci, bir hasta yakını tarafından darp edildi.

Elmacık kemiği kırılan ve 10 gün iş göremez raporu alan İğci’ye sağlık çalışanları destek verdi.

Saldırıyı kınamak için hastane önünde toplanan Kahramanmaraş Sağlık-Sen üyeleri duruma sert tepki gösterdi.

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, gurup adına açıklama yaptı. Demirci şunları söyledi;

“Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Radyoloji kliniğinde görevli meslektaşımız, kardeşimiz Serhat İğci, kendini bilmez hasta yakınları tarafından alçakça bir saldırıya uğramış ve darp edilmiştir. Meslektaşımızın hayati tehlikesi söz konusu olup, halen yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulmaktadır. Serhat kardeşimizin bir an evvel sağlığına kavuşarak, hizmet vermeye başlaması en büyük temennimizdir. Bugün burada artarak devam eden sağlıkta şiddet olaylarına karşı tek yürek olduğumuzu göstermek için toplanmış bulunuyoruz. Serhat kardeşimize yapılan bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, böyle olayların bir daha yaşanmaması adına, adaletin tesisi noktasında mahkemelerimize güvencimizin tam olduğunu bildiriyoruz.” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326