Spor Salonunda Protein Tozu İçen Genç Felç Kaldı

Adana'da iddialara göre spor salonunda düzenli olarak protein tozu içen genç felç kaldı.

Spor Salonunda Protein Tozu İçen Genç Felç Kaldı

Spor Salonunda Protein Tozu İçen Genç Felç Kaldı

Adana'da iddialara göre spor salonunda düzenli olarak protein tozu içen genç felç kaldı.

19 Ağustos 2021 Perşembe 12:12

Hüseyin Ömer Uğurludoğan isimli gencin asker olma hayaliyle spor salonuna gittiğini anlatan babaannesi, torununun hastaneye yürüyerek girdiğini ancak sedyeyle çıktığını söyledi.

Adana'da anne ve babasının yıllar önce boşanması nedeniyle 1 yaşından bu yana babaannesi Selma Öztaş ile yaşayan 19 yaşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan isimli gencin iddialara göre spor salonunda içtiği protein tozu nedeniyle hayatı karardı. Asker olma hayaliyle gittiği spor salonunda 13 gün boyunca kullandığı tozun ardından felç kalan genç, artık yürüyemiyor.

PROTEİN TOZU BEYNİNE ZARAR VERMİŞ

19 taşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan, asker olma hayaliyle kilo almak için geçtiğimiz ay spor salonuna kaydoldu. Spor salonu çalışanları, iddiaya göre Uğurludoğan'a kilo almasını hızlandırmak için spor salonunda satılan protein tozunu önerdi. Yaklaşık 13 gün boyunca bu tozu kullanan Uğurludoğan, 14. gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucu Öztaş'a torununun kullandığı protein tozunun beynine zarar verdiği ve bu nedenle felç kaldığı söylendi. Torunu yatağa bağımlı kalan anneanne, gözyaşlarıyla yardım istedi.

"HÜSEYİN ÖLECEK DİYE KORKUYORUM"

Anneanne Öztaş, "Torunum benimle yaşıyor. Kilo olmak için protein tozu içti. Spor salonuna her gün 15 lira para vererek protein tozu içmeye başladı. 13 gün sonra kötüleşmeye başladı. 14. Günde kalbini tutmaya başladı ve hastaneye kaldırdık. Ondan sonra el ve ayağı felç oldu, topallamaya başladı. Balcalı Hastanesi'ne götürdüm, oraya da yürüyerek girdi, sedyeyle çıktı. Yemekten de kesildi. Hüseyin ölecek diye korkuyorum" diye konuştu.

"19 BİN LİRAYA TEDAVİ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER"

19 bin liraya torununun iyileşeceğini söyleyen Selma Öztaş, "Doktorlar düzelip düzelmeyeceğiyle ilgili bir şey söylemiyorlar. Özel bir hastaneye götürdüm. Onlar da 19 bin lira karşılığında tedavi olabileceğini söyledi. 19 bin lirayı ben nereden bulayım. Ayakları kitleniyor ve daha kötü oluyor. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Şu çocuğumu ayağa kaldırsınlar, başka bir şey istemiyorum. Ben bir şey istemiyorum, hastaneye ödesinler parayı" dedi.

Son Güncelleme: 19.08.2021 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326