Uçak pistten çıktı

Trabzon’da Pegasus firmasına ait bir yolcu uçağı iniş yaptığı sırada pistten çıktı. Uçağın 162 yolcusu ve mürettebatı ölümden döndü. Olayda ölen ya da yaralanan yok.

Uçak pistten çıktı

Uçak pistten çıktı

Trabzon’da Pegasus firmasına ait bir yolcu uçağı iniş yaptığı sırada pistten çıktı. Uçağın 162 yolcusu ve mürettebatı ölümden döndü. Olayda ölen ya da yaralanan yok.

14 Ocak 2018 Pazar 03:31

Ankara'dan kalkan ve Trabzon Havalimanı'na iniş yapmaya çalışan Pegasus firmasına ait yolcu uçağı pistten çıktı.

HAVALİMANI UÇUŞ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Apron, uçak iniş kalkışına tamamen kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Uçağın 162 yolcusu ve mürettebatı ölümden döndü. Olayda ölen ya da yaralanan yok.



İSTANBUL-TRABZON SEFERLERİ KARŞILIKLI İPTAL EDİLDİ

Trabzon Havalimanı'na inen uçağın pistten çıkması nedeniyle THY'nin İstanbul-Trabzon seferleri karşılıklı iptal edildi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Trabzon Havalimanı'nın 08.00'a kadar kapanması ve operasyonların durdurulması nedeniyle THY'nin TK 2831Trabzon-İstanbul, TK 2836/39 İstanbul-Trabzon-İstanbul ve TK 7438/39 Sabiha Gökçen-Trabzon seferleri iptal edildi.

VALİ YÜCEL: ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ankara-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının Trabzon Havalimanı'na indikten sonra pist başına ilerlerken pistten çıktığı kazayla ilgili açıklama yaptı.

Mürettebat ve yolcuların sağlıklı bir şekilde tahliye edildiğini belirten Vali Yavuz, "Trabzon-Ankara seferini yapan, özel bir havayoluna ait uçak, iniş yaptıktan sonra pist başına ilerlediği sırada henüz bilinmeyen nedenle pistten çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan yok. Uçağın 162 yolcusu ve mürettebatı sağlıklı bir şekilde tahliye edildi. Havalimanını sabah saat 8'e kadar uçak trafiğine kapatıldı" dedi.

11 YOLCU TEDBİR AMAÇLI HASTANELERE KALDIRILDI

Ankara-Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağının iniş sırasında pistten çıkmasının ardından 11 yolcunun tedbir amaçlı ambulanslarla Trabzon'daki çeşitli hastanelerde kaldırıldığı öğrenildi. Yolcuların ciddi yaralanmaları veya sağlık sorunlarının bulunmadığı ancak talepleri üzerine hastanelere kaldırıldıkları bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326