Ulusalcı yazar’dan, Nuri Pakdil’in cenaze töreni için skandal ifadeler! 

Türkiye’deki Ulusalcı ve Kemalist çevrelerin sembol isimlerinden biri olan yazar Nihat Genç, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Kahramanmaraşlı yazar, düşünce ve fikir adamı Nuri Pakdil’in Ankara’da düzenlenen cenaze töreniyle ilgili skandal bir yazı kaleme aldı.

Ulusalcı yazar’dan, Nuri Pakdil’in cenaze töreni için skandal ifadeler! 

Ulusalcı yazar’dan, Nuri Pakdil’in cenaze töreni için skandal ifadeler! 

Türkiye’deki Ulusalcı ve Kemalist çevrelerin sembol isimlerinden biri olan yazar Nihat Genç, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Kahramanmaraşlı yazar, düşünce ve fikir adamı Nuri Pakdil’in Ankara’da düzenlenen cenaze töreniyle ilgili skandal bir yazı kaleme aldı.

22 Ekim 2019 Salı 12:47

Köşesinde kaleme aldığı yazıda, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kahramanmaraşlı yazar Rasim Özden Ören’e saldıran Ulusalcı yazar, ‘Bakalım meşhur anti-kapitalist ve anti-emperyalist yazarın cenazesi’ diye bahsettiği Nuri Pakdil için ise küçümseyen ifadeler kullandı.

İŞTE SAKANDAL YAZI….

Kamçı

BİR

İslamcı şair Nuri Pakdil vefat etti, cenazesi Hacı Bayram Camii’nden kaldırılırken basına ‘cenaze fotoğrafları’ düştü. En önde Babacan, Davutoğlu ve yazar Rasim Özdenören.

Nuri Pakdil’in ölümü üzerine sevenleri onun meşhur ‘anti-kapitalist anti-emperyalist anti-sosyalist anti-firavunist’ sözlerini paylaştı.

Bakalım meşhur anti-kapitalist ve anti-emperyalist yazarın cenazesinde en öndeki isimlere… Babacan, uluslararası kapital-finans piyasasının temsilcisi, Davutoğlu emperyalistlerle işbirliği yapıp Halep’te müslümanı müslümana kırdıran ve Rasim Özdenören, Amerika Irak’a girip bombalar yağdırıp milyonlarca müslümanı ve yüzbinlerce küçücük kızı öldürürken ve Türkiye’de kamuoyu Amerika’ya karşı ayağa kalkmışken, ‘Amerika’nın yanında yer almalıyız yoksa bizi iktidarda tutmazlar’ demiş adam. Ve Nuri Pakdil’in kankisi Hulusi Akar. FETÖ Türkiye’yi işgal ettiğinde ‘Genelkurmay Başkanlığına’ getirilen kişi.

Evet, dilimizde anti-kapitalist anti-emperyalist anti-firavunist vb. sloganları var ama yukarıdaki tablo, gerçek fotoğraf.

İKİ

İslamcıların tarihe ve dünyaya ve ülkelerine karşı rezil rüsva olup sahneden düşmelerine sebep ‘soğuk ahlak’ ve ‘donmuş tarih’.

Şöyle, diyelim, tarikatlardaki tecavüzler ve rezillikler gündeme geldiğinde sus-pus olup konuyu kapatmaları ya da Türkiye’de yüzlerce general, amiral ‘hayvan pornosu’ gibi ahlaksız hukuksuz belgesiz yargılanırken bugün hala köşelerini tutan İslamcı yazarlar şu tür, tarihteki ulu evliya kişileri ahlaklarıyla öne çıkartan ve tarihten İslam medeniyeti kültürü İslam adaleti başlıklı yazılar yazıyorlardı.

Tarihteki İslam’a dair anlatıları doğrudur yanlıştır eksiktir ayrı, ancak o ulu evliyalar ve o medeniyet ‘tarihte’ olup bitmiştir. Bugünü yaşayan sensin. Ölü değil canlısın. O halde bugünkü müslüman varlığınla bu hukuksuzluklara karşı neden sustun. Bir dirayet bir irade bir karşı duruş neden ortaya koymadın? İslam’da adalet varsa bugün itibariyle ‘adalet’ini görelim. İslam ‘merhamet’ ise bugün bir müslüman olarak ‘merhamet’ini göster.

Bugüne itiraz yok bugüne müdahale yok, ama, ellerine kalem alınca ‘peygamberimiz devesiyle çölde giderken’ diye bir ahlak dersi çıkart. Bunun adı soğuk ahlaktır. Tarihin buzdolabında kalmıştır. Adaletsizlik hukuksuzluk iktidarları boyunca diz boyudur ama açarlar tarih kitaplarını, işte dedelerimiz böyle ahlaklıydı diye menkıbeler anlat, şu hadis bu ayet diye lafa gir.

Atan, deden, tamam, sen nesin?

Buzdolabından çıkardıklarınızı canlı yaşayan nefes alan kişiliklerinizle ısıtıp bari sizler mahkeme salonlarına getirebilseydiniz. Tarih donmuş değildir. Bu donmuş tarihi tabletlere slogan slogan menkıbe menkıbe ambalajlayıp kutulayıp satışa sunmak mümkün değildir. Bugün yazdığım bu yazı bir kaç hafta sonra ‘tarih’ olur, on yıl önce yapılanlar bugün için ‘tarihtir’.

İslamcı iktidar ve İslamcı yazarlar, kendi acizliklerini müsrifliklerini suskunluklarını şatafatlarını hastalıklarını gasplarını kendi adamlarını kayırmalarını, vb. bütün pisliklerini tarihte yaşanmış ‘güzel ahlaklı evliya hikayeleri’ arkasına saklıyorlar. Diyelim mesela Yunus Emre, varlığı ve dünyayı kavrayışıyla ilahi ve yüce bir dil kurmuş. Sormak lazım, Yunus Emre evet bu, doğru, ama, sen nesin, hangi adalet hangi kavrayış hangi karşı çıkışınla bugünkü hukuksuzlukların karşısındasın?

Ve senin gibi aciz suskun birinin ağzına İslammış medeniyetmiş sahabe ahlakıymış Yunusmuş diye lafa girmesi hadi bizi baskın medya gücüyle susturdun ama tarihteki o yüce kişiler sizden utanmıyor mu?

İslam islam islam diye galeyana gelip önünüze gelen her değeri diyelim bugünkü hukuku paramparça etmeden önce aynada kendi varlığınıza bakmanız gerekmez mi? Sapkınlık ve manyaklıklarınızı ‘tarihi’ örneklerle gizlemenize ‘tarih’ izin vermez. Mesela bugünkü Suriye tablosu, vaktinde karşı duramayan alayınızın ‘acizliği’ ve ‘sessizliğidir’.

Sadece ABD, Rusya ve İsrail’in kazandığı ve sadece müslümanların öldüğü bu bitmeyen Suriye savaşları başımıza bela edilirken, topunuz, neredeydiniz?

Söyleyeyim, soğuk nevala evliya menkıbeleri anlatıyordunuz!

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seref 4 yıl önce

Cok dogru yazmis. Bu iki yüzlü pisliklerin, cocuk tecavüzcülerinin ipligini pazara cikarmak lazim...

Avatar
Hasan 4 yıl önce

Kim bu adam yahu???

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326