Adalet bahane, provokasyon şahane! Aman dikkat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Adalet Yürüyüşü’ adı altında tezgâhladıkları büyük oyunu oynamaya devam ediyor. Planları ise her geçen gün deşifre oluyor!

Adalet bahane, provokasyon şahane! Aman dikkat

Adalet bahane, provokasyon şahane! Aman dikkat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Adalet Yürüyüşü’ adı altında tezgâhladıkları büyük oyunu oynamaya devam ediyor. Planları ise her geçen gün deşifre oluyor!

28 Haziran 2017 Çarşamba 14:22

Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ adı altında başlattığı eylemin asıl amacının kitlesel bir kaos ortamı oluşturarak Türkiye halkını büyük bir risk içerisine sürüklediği alenen meydana çıkmaya başladı.

CHP yandaşı gazeteler günden güne bu yürüyüşü manşete taşıyarak, bu yürüyüşün hiçte masum emeller uğruna yapılmadığını istemeseler de gözler önüne serdiler. Amaçlarının iç karışıklık çıkarmak olduğunu yürüyüşün İstanbul’a varma tarihi olan ‘15 Temmuz’ deşifre oldu.

Cumhuriyet gazetesinin bugünkü manşeti:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu yürüyüşüne, on binlerce Mehmetçik’in katili PKK, gezi terörizmine destek veren tüm gruplar ve Türkiye’nin lehine hiçbir emelleri olmayan Alman ajan milletvekilleri destek verdi.

Yürüyüşün baş mimarı Kılıçdaroğlu ise ‘Bu daha başlangıç’ diyerek açık bir mesaj ile amaçlarını dile getirmiş oldu.

NEDEN 15 TEMMUZ SAYIN KILIÇDAROĞLU?

Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş etkinliğinin son ayağı olan İstanbul’a, yapılan planlara göre 15 Temmuz’da varacak. Bu da büyük bir kaosun başlangıcını yapmak için hesapladıkları bir tezgâh.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN YUVASI MALTEPE

CHP Genel Başkanı’nın Maltepe’ye gelmesini bekleyen terörist gruplar hazırlık yaptılar. Maltepe Gülsuyu semti terör örgütü gruplarının yıllardır yuvası haline geldi. Maltepe’de gruplar şimdiden harekete geçti.

FETÖ'CÜ HAİNLER BOŞ DURUR MU HİÇ

Vatana ihanetin zirvesinde yer alan FETÖ’cüler Kılıçdaroğlu’nun sözde Adalet Yürüyüşünün amacına hizmet ediyor. Teröristbaşı FETO’nun talimatıyla hainler CHP Genel Başkanı’nı İstanbul’da karşılayacak. Bu doğrultuda emir alan haşhaşiler de 15 Temmuz’da ele geçiremedikleri Türkiye’ye karşı yeni bir harekete geçtiler.

Son Güncelleme: 28.06.2017 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326