Basın Açıklaması

Bebek katili Abdullah Öcalan’ın eski yol arkadaşı, siyasi kıblesi hergün değişen maocu Doğu Perinçek; İYİ Parti’ye rol biçemez, yol gösteremez!

Basın Açıklaması

Basın Açıklaması

Bebek katili Abdullah Öcalan’ın eski yol arkadaşı, siyasi kıblesi hergün değişen maocu Doğu Perinçek; İYİ Parti’ye rol biçemez, yol gösteremez!

14 Mayıs 2020 Perşembe 18:05

1980 öncesi Ülkücülerin adreslerini Aydınlık Gazetesi'nde yayınladığı için bir çok ülkücünün şehit edilmesinin sorumlusu kalleş, jurnalci bir kişi ne ara Mhp ile aynı saflara geçmiştir?

Fabrikatör lakaplı Perincek'in demesiyle değil her defasında dedik demeye de devam edeceğiz: HDP, PKK’nın siyasi uzantısıdır.

Ancak son günlerde geçmişi karanlık olan, hükümet bilgisi dahilinde Kandil ve İmralı görüşmelerini yapan, hükümetle PKK arasında imzalanan Dolmabahçe Mutabakatı'nın mimarlarından, Diyarbakır meydanında katil Aponun mektubunu okuyan Sırrı Süreyya Önder’in ispata muhtaç yalan beyanlardan siyaseten nemalanmak isteyenlere yazıklar olsun. Her kes iyi bilsin ki, İftira at izi kalsin siyaset dönemi İYİ Partinin kurulmasıyla bitmiştir. Kaldi ki, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. İddiasını ispatlama mecburiyeti olan Sırrı’nın yerine HDP eş genel başkanı Mithat Sancar "İYİ Parti ile bir görüşmenin olmadığını" söyledi.

İYİ Parti kurulurken kimle beraber olamayacağını net bir şekilde ortaya koyduk. FETÖ, PKK ve benzeri terör örgütleriyle işbirliği içinde olanlarla asla beraber olmayacağımızı ifade ettik. Terörün gölgesinin düştüğü yerde İYİ Parti olmaz olmaz dedik.

31 Mart seçimlerinden önce Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önemli bir açıklama yaptı. O açıklama şu: “Biz tarihi önemi olan Ahlat ile stratejik önemi olan Iğdır'da aday çıkarmayacağız ve oralarda şartsız-şurtsuz MHP’yi destekleyeceğiz." Hemen bir gün sonra HDP eş genel başkanı çıktı; "İYİ Parti’nin aday çıkardığı yerlerde aday çıkaracağız" dedi. Bizim onlarla bir görüşmemiz olsaydı Balıkesir ve Denizli Belediye başkanlığı seçimlerini İYİ parti kazanırdı.

HDP altı milyon oy alan bir parti ama Kandil’de kurulduğunu ve İmralı’dan yönetildiğini biliyoruz.

Ancak altı milyon vatandaşımızın bir çoğu bunun böyle olmadığını biliyor. Onun için HDP’ye oy veren Kürt kökenli vatandaşlarımızla HDP’yi ayırmak gerektiğini savunan bir siyasi partiyiz.

Bunun için bizler HDP’nin kapatılması gerektiğine inanıyoruz. Ancak kapatılmasını İYİ Parti’den isteyen Fabrikatör Doğu Perinçek, ya parti kapatma prosedürünü bilmiyor, ya da ucuz ve adi bir siyaset peşindedir.

Kaldı ki, HDP’nin PKK ile olan ilişkisini herkes biliyor ama belgeleri ile iltisaklı olduğunu bilen iktidardır. O vakit meclis çoğunluğunu elinde bulunduran iktidar, o belgelerle birlikte Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunmalı ve eğer samimilerse kapatma davası için yargı süreci başlatılmalıdır.

Ayrıca, 23 Haziran seçimleri öncesinde bebek katili ve terör örgütü lideri Apo’nun mektubunu televizyonlarda kim okuttu? Evlatlarımızın katili olan Apo'nun kardeşi terörist Osman Öcalan’ı devlet televizyonuna kim çıkarttı? Millete karşı hesap vermesi gerekenler bu kesimdir. Bütün bu gerçekler ortada iken bize çamur atanlar aynanın karşısına geçecektir.

Ahmet Çabukel

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326