Dulkadiroğlu'ndan Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramamaraş'a en büyük gençlik merkezi için ilk kazmayı vurduklarını belirtti.

Dulkadiroğlu'ndan Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezi

Dulkadiroğlu'ndan Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramamaraş'a en büyük gençlik merkezi için ilk kazmayı vurduklarını belirtti.

11 Ağustos 2017 Cuma 12:34

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projede ilk kazma vuruldu. Yapılacak olan Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın yanı sıra TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Milletvekili İmran Kılıç'da incelemelerde bulundu.

Namık Kemal pazar yerine  düğün salonu yapmayı planladıklarını,ancak vatandaşın itirazı üzerine Gençlik Merkezi projesini hayata geçrimeye karar verdiklerini dile getiren Başkan Okay konuşmasında;  "Namık Kemal pazar yerine yapmayı planladığımız düğün salonu projemize itirazlar sonrası vazgeçtik. Bu projenin yerine Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezini bu alanda yapmaya karar verdik. 5 bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan Gençlik Merkezimizin alt kısmı kapalı pazar yeri olacak. İçerisinde iki adet cep sinema, 220 kişilik toplantı ve konferans salonu, gençlerimizin sosyal aktiviteler yapacağı sosyal alanlar ve daha bir çok özelliği bulunan gençlik merkezimizin ilk kazmasını vurmuş bulunmaktayız. Gençlik merkezimizin alt kısmı haftada bir gün pazar yeri olarak kullanılacak. Diğer günler bu alan otopark olarak hizmet verecek. Hedefimiz Mart ayında bu güzel eseri hizmete sunmaktır." ifadelerini kullandı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın açıklamasının sonlanmasının ardından kısa bir konuşma yapan  Celalettin Güvenç, yılardır haftanın bir günü kullanılan pazar yerini Dulkadiroğlu Belediyesi sayesinde yedi yirmidört kullanılabilir hale geldiğini belirtti. Celalettin Güvenç konuşmasında; "Yıllarca sadece haftanın bir günü kullanılan bu alanı belediyemiz güzel bir projeyle yedi yirmi dört kullanılabilecek bir alan haline getirmek için çalışma başlattı. Mart ayı gibi projenin tamamlanması planlanıyor. Bu alanda güzel bir kapalı pazar yeri, gençlerimiz için çok büyük bir gençlik merkezi yapılıyor. Bu bizim siyaset ve belediyecilik anlayışımızın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından bu alana yansıtılmasıdır. Boş arazileri ve alanları madde bağımlılarının eline bırakmıyoruz. İnsanımızın layık olduğu şekilde bu alanları değerlendiriyoruz." dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'da Dulkadiroğlu Belediyesi'ne başarılarının devamını diledi.


Son Güncelleme: 11.08.2017 13:19
Anahtar Kelimeler:
Dulkadiroğlu Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326