Halkın gönlüne taht kurdu!

Ekinözü Belediyesi, Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan ve yapılan ama kullanılamaz halde olan köy yollarında asfalt çalışmalarını gerçekleştirerek, Ekinözü halkının gönlüne taht kurdu.

Halkın gönlüne taht kurdu!

Halkın gönlüne taht kurdu!

Ekinözü Belediyesi, Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan ve yapılan ama kullanılamaz halde olan köy yollarında asfalt çalışmalarını gerçekleştirerek, Ekinözü halkının gönlüne taht kurdu.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 13:49

YAPILMAMIŞ BİR HİZMETE İMZA ATTI

Ekinözü Belediyesi, stabilize yol çalışmasını gerçekleştirerek, belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

BİZLER SABIR GÖSTERDİK

Ekinözü İlçesinde Kandil Mahallesi sakinleri daha önce bu yolun tozundan kurtulduğunu ve hastaları ana yola kadar kendi imkanlarıyla taşıdıklarını belirterek şu ifadeler kullanıldı, “Belediyemiz imkanlarının kıt olduğunu biliyorduk ve gelmelerini bekledik. Bizler sabır gösterdik, onlar yollarımızı yaptı. Başta Belediye Başkanımız  Nursi Çeleğen olmak üzere yollarımızın yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dediler.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Asfalt çalışmaları biten ve ulaşım konusunda rahatlığa kavuşan mahalleleri ziyaret ederek, halkın sorunlarını yerinde inceledi.

Başkan Çeleğen, kırsal alanlarda çalışmalara başlandığını dile getirerek, Ekinözü halkına her daim hizmet vereceklerini vurguladı. Başkan Çeleğen konuşmasına şunları dile getirdi, “Bilindiği üzere  Ekinözü yüz ölçümü ve dağınık bir yerleşim alanı . Yıllardır sorunlarımız birikmiş Büyükşehir Belediye yasasıyla Belediye olarak bu dönemde kırsal alanda çalışmaya başladık. Sorunlarımızı aciliyete göre sıralayıp çözüm yollarını vatandaşımızla birlikte buluyoruz. Hizmet şiarıyla hiçbir ayrım yapmadan ekiplerimiz imkânlarını zorlayarak kırsalda bulunan mahalle ve sokaklarımıza hizmet götürüyor. Merkez kırsal ayrımı yapmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz sabırlı olmalarıdır, Belediye olarak gecemizi gündüzümüze katarak insanlarımız için insanca yaşam alanlarını oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ekinözü Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326