Kahramanmaraş Arçelik Yetkili Servisleri

Ülkemizde daha kaliteli ve güvenilir bir teknik servis ağı kurmak için yayın hayatına

Kahramanmaraş Arçelik Yetkili Servisleri

Kahramanmaraş Arçelik Yetkili Servisleri

Ülkemizde daha kaliteli ve güvenilir bir teknik servis ağı kurmak için yayın hayatına

08 Temmuz 2017 Cumartesi 10:43

Ülkemizde daha kaliteli ve güvenilir bir teknik servis ağı kurmak için yayın hayatına başlayan teknicservis.com sitesi, bu konuda her türlü atılımı yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her il ve ilçesinde araştırma yaparak en seçkin ekipleri hizmet ağına ekleyen sitemiz, kesintisiz bir hizmet anlayışına sahiptir. Her türlü Beyaz Eşya ve elektronik ev ürün arızasında sitemize giriş yaparak size en yakın servis ekibine ulaşabilirsiniz. Her biri kendi alanında uzman olan servis elamanları, uzun yıllar bu sektörde çalışmanın verdiği deneyim ve bilgi birikimi ile yoluna devam ediyor. Teknik ekipman bakımından eksiksiz olan servislerimiz, arızaya neden olan ürün parçalarını bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişiyor. Şu ana kadar her türlü Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürün arızasını onarmayı başaran , hem iş yerinde hemde gezici servis aracı ile verilen adrese gelerek tamirata başlıyor.

Türkiye'de imal ettiği kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya ürünlerini hem yurt içinde hemde yurt dışında satarak bu alandaki başarısını gösteren Arçelik şirketi, teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanarak ortaya ergonomik cihazlar çıkarıyor. Bu sayede günlük hayata konfor ve rahatlık getiren şirket, satış sonrasında da deneyimli servis elemanları ile her türlü arızayı tamire alıyor. Kahramanmaraş Arçelik Servisleri, ev yada iş yerinde severek kullandığınız bütün Beyaz Eşya modellerinde oluşan teknik arızaları garantili tamir ediyor. Servislerimize ulaşmanız için sitemize giriş yapmanız yeterlidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326