Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alacak. Adaylardan KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alacak. Adaylardan KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor. İşte detaylar…

27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:50

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 27 Mayıs 2019 tarihli yayımlanmış ilana göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 3 kilik boş kadro ile Sürekli/ Daimi statüde işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilana başvuru yapacak adayların bazı belirtilen nitelikleri yerine getirmeleri gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi alımını yapacağı personel adaylarından, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek.

Son başvuru tarihi itibari ile süresi geçmemiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP 3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Yurtiçi veya yurtdışı seyahat engeli bulunmamak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Basın, Yayın ve Televizyon bölümlerinden mezun olmak, Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden en az 60 puan almış olmak ve tercine alanında tecrübe sahibi olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 27 Mayıs 2019 tarihinde başlamış olup en geç 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu İş Şube Müdürlüğüne veya Şahsen İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Değerlendirmeler adayların KPSS puan sırasına göre yapılarak.

Başvurularını İŞKUR üzerinden yapan ve sıralamaya giren adaylara Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazılı ve/veya Sözlü sınav yapılacaktır.

Son Güncelleme: 27.05.2019 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326