KASKİ, 44 personel alacak!

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. 44 kamu personeli alımı ilan yayımlandı. En az ilkokul mezunu olmak şartı aranıyor. KPSS şartı yok!

KASKİ, 44 personel alacak!

KASKİ, 44 personel alacak!

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. 44 kamu personeli alımı ilan yayımlandı. En az ilkokul mezunu olmak şartı aranıyor. KPSS şartı yok!

27 Eylül 2018 Perşembe 10:09

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. 1 tesis sorumlusu mühendis alımı, 3 mühendis alımı, 1 laborant alımı, 4 tekniker alımı, 4 teknisyen alımı, 1 adet özel güvenlik, 1 büro elemanı, 1 çağrı merkezi personeli, 3 adet bekçi ve 25 adet vardiya-saha çisi alımı yapıyor. Başvurular 28 Eylül’de sona eriyor.

Çalışma süresi, süresiz olarak belirtildi. Çalışma saatleri 3 vardiyalı olabilecek. 8-17 arası, 17-24 arası ve 24-08 olarak belirtildi.

1 Tesis sorumlusu alımı özel şartları: Çevre Mühendisi, en az 3 yıl mesleğinde, 2 yıl da ileri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak veya atıksı arıtma tesislerinde en az 5 yıl tecrübeli lisans mezunu, tercihen master yapmış, çevre ve tesis işletmesi mevzuatına vakıf olmak şartı aranıyor.

3 adet mühendis alımı özel şartları: İleri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak veya atıksu arıtma tesislerinde en az 5 yıl tecrübeli, çevre mühendisi/kimya mühendisi/elektrik/elektronik mühendisi olmak, çevre ve tesis işletmesi mevzuatına vakıf olmak gerekiyor.

1 adet laborant alımı özel şartları: Biyolog, biyoloji bölümünden mezun olmak gerekiyor. İleri biyolojik arıtma tesisinde çalışmak olmak şartı aranıyor.

4 adet tekniker alımı özel şartı: Atıksı arıtma tesislerindeki bütün mekanik ve elektrik bilgi ve donanımları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak. İlgili bölüm önlisans mezunu olmak ve ileti biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

4 adet teknisyen alımı şartı: Atıksu arıtma tesislerindeki bütün mekanik ve elektrik bilgi ve donanımları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak, ilgili bölüm meslek lisesi mezunu olmak, ileri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

1 adet özel güvenlik alımı şartı: Özel güvenlik personeli belgesi olmak (silahlı), ileri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak veya atıksu arıtma tesislerinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

1 adet büro elamanı alımı şartı: En az iki yıllık işletme yönetimi mezunu olmak, ileri biyolojik arıtma tesislerinde çalışmış olmak, arıtma ile ilgili raporlama ve dosyalama tecrübesi olmak veya atıksı arıtma tesislerinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

1 adet çağrı merkezi personeli alımı: En az lise mezunu olmak, ileri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak veya atıksı arıtma tesislerinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

3 adet bekçi alımı: En az ilkokul mezunu olmak gerekiyor. Vardiyalı çalışma şartlarına uyum sağlayabilmek ve ileri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak veya atıksu arıtma tesislerinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

25 adet vardiya-saha işçisi alımı şartı: En az ilkokul mezunu, tesisin bakım onarım, proses takibi ve temizlik işlerini yapabilecek gerekli bilgi birikimine sahip olmak gerekiyor. Vardiyalı olarak çalışma şartlarına uyum sağlamak gerekiyor. Tesisin peyzaj, boya ve temizlik işlerini yürütebilecek gerekli bilgi birikimine sahip olmak ve ileri biyolojik arıtma tesisinde çalışmış olmak veya atıksu arıtma tesislerinde çalışmış olmak şartı aranıyor.

İLAN MEWTNİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326