Malatya deprem ile sallandı! Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedildi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre Malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya deprem ile sallandı! Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedildi

Malatya deprem ile sallandı! Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedildi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre Malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

04 Ağustos 2020 Salı 13:24

Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklanırken, şu ana kadar can ya da mal kaybı bildirilmedi. Malatya depreminin merkez üssünün Pütürge olduğu duyuruldu. Vatandaşlar, depremi Adıyaman, Elazığ ve Diyarbakır'da da hissettiklerini rapor etti.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre Malatya'da deprem meydana geldi. Bölgede ve çevre illerde deprem nedeni ile herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Aşağıda, Malatya'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ekranına ulaşabilirsiniz.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN MALATYA DEPREMİ AÇIKLAMASI

Bakan Soylu: Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremde valiliğimizden aldığımız bilgiler çerçevesinde hasara yönelik ihbar yok. Taramalara AFAD ekipleri ve Jandarmamız tarafından devam ediliyor.

MALATYA VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Malatya Valisi Aydın Baruş: "(Pütürge merkezli deprem) Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok."

KANDİLLİ RASATHANESİ MALATYA DEPREMİNİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 5.7 OLARAK AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi de AFAD ile birlikte Malatya depremi hakkında detayları paylaştı. Depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıklarken, merkez üssünün yine Pütürge olduğunu bildirdi.

DEPREM DİYARBAKIR, ELAZIĞ VE ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Malatya'da yaşanan deprem ile ilgili, başta Diyarbakır olmak üzere çevre illerde yaşayan birçok vatandaş da sosyal medyada paylaşımda bulundu. Depremi uzun süre hissettiklerini söyleyen vatandaşlar, yaşadıkları paniği paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
DepremMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326