Proje liderler

Globalleşen dünyada ve ülkemizde “proje liderlere” ihtiyaç var. Zaman ve şartlar göre böylesi insanlar pompalanır.

Proje liderler

Proje liderler

Globalleşen dünyada ve ülkemizde “proje liderlere” ihtiyaç var. Zaman ve şartlar göre böylesi insanlar pompalanır.

21 Nisan 2019 Pazar 14:05

Toplumun sürekli zinde tutulması veya belli bir yöne yönlendirilmesi için iyi bir algı ve tanıtımla bu liderler gündeme oturtturturlar.

Son yıllarda ülkemizde de bu tür “proje liderler” üretildiğine şahit oluyoruz. Yurt içi ve yurt dışındaki basın-yayın kuruluşları ve sosya medyanın aktif grupları bu proje liderlerin tanıtımı için büyük efor harcarlar.

Adam daha konuşabilecek argümanları bir araya getirip konuşamazken bakıyorsunuz “nohut belediyeciliğinden” il belediyesine terfi ediyor. Seçildiği sosyolojik zemin zaten başka düşüncelerin seçilmesine imkân tanımazken daha önce orada seçilmişlere haksızlık yapılarak bu proje liderlerin ön plana çıkarıldığını ve seçtirildiğini müşahade ediyoruz.

Ve şimdi de İmamoğlu projesi hayata geçiriliyor.

İstanbul gibi bir metropol şehirde AK Parti ve CHP li 25’e yakın ilçe belediye başkanının Trabzon oluşu ve İmamoğlu nun da Trabzonlu olduğu dikkate alındığında bunun projeye dahil olup olmadığını iyi tahlil etmek gerekir.

Şahsım hiç bir zaman

Bölgesel, etnik veya dinsel milliyetçilik yapmadım yapmamda. İnandığım değerlerim insanın en güzel yaratılmış yüceltilmiş varlık olduğunu bize öğütler ve böyle kabul ederiz. Ama kafama takılmadan da yapamıyorum bu proje liderler niye?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326