Şehidi binlerce kişi uğurladı

Şehidi binlerce kişi uğurladı

Şehidi binlerce kişi uğurladı

13 Ağustos 2017 Pazar 21:03

Batman'ın Kozluk İlçesi'nde şehit olan Kahramanmaraşlı Jandarma Uzman Çavuş 27 yaşındaki Gürcan Kepekci, son yolculuğuna binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı. Törende şehidin eşi, eşinin beresiyle, annesi ise oğlunun parkasıyla katıldı.

 Bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca Batman’da, EYP’nin infilak ettirilmesiyle şehit olan 27 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi için memleketi Kahramanmaraş’ta cenaze töreni düzenlendi.

Şehidin cenazesi, hastane morundan alındıktan sonra helallik için Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Burada göz yaşları sel oldu. Şehide yapılan duaların ardından Kepekci’nin naşı polis eskortu eşliğinde Ulu camiine getirildi. Törene Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti milletvekilleri Veysi Kaynak, İmran Kılıç, Mehmet Uğur Dilpak, Celalettin Güvenç, Jandarma Adana Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehidin ailesi ve binlerce kişi katıldı.

Şehit eşi Yasemin Kepekci 3 yaşındaki oğluyla birlikte burada düzenlenen törene katıldı. Tören sırasında oldukça bitkin olduğu gözlenen 7 aylık hamile Yasemin Kepekci eşinin mavi beresiyle tabuta sarılıp gözyaşı döktü.

Şehidin naşı öğle namazı müteakibinde kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326