Zabun: Basın toplumumuzun rehberidir

KMTSO başkanı Serdar Zabun, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Zabun: Basın toplumumuzun rehberidir

Zabun: Basın toplumumuzun rehberidir

KMTSO başkanı Serdar Zabun, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 10:53

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Basın’ın toplumun bir rehberi olduğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi, “Günümüz çağdaş yaşamının en önemli unsuru Basın sektörü ve onun vefakar, cefakar temsilcileridir. Onlar, yarınlarımıza ışık tutan birer meşale, milletimizin sesi, toplumumuzun rehberidir.

BİR BASIN ÇALIŞANI YERİ GELDİĞİNDE SAVAŞIN ORTASINA DA GİREBİLİYOR

Basın çalışanlarının gerektiğinde savaşın içine bile girdiğine değinen ve en zor şartlar altında bile görevlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Zabun cümlelerine şu şekilde devam etti, “Gazetecilerimizin, kamuoyunu bilgilendirme görevlerini ne kadar zor şartlar altında gerçekleştirdiklerini sadece bugünü kutlayarak anlamak, onların hakkını teslim edebilmek tabi ki mümkün değil. Bir basın çalışanı yeri geldiğinde bir savaşın ortasına da girebiliyor, yeri geldiğinde soğuk bir kış gününde saatlerce çekim yapmak zorunda da kalabiliyor. İşte bu gün, bu zor görevin üstesinden başarıyla gelen gazetecilerimizin onur günüdür, onlara saygı günüdür.Bu anlayışla, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere, bu ülkeye gönül vermiş, demokrasisine, özgürlüğüne, sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmuş, vatansever tüm gazetecilerimizin Gazeteciler ve Basın Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326