Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Finallerde

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Organize edilen 6. Geleneksel Bilgi Yarışması 6. Bölge Elemeleri Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığının Ev Sahipliğinde gerçekleşti.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Finallerde

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Finallerde

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Organize edilen 6. Geleneksel Bilgi Yarışması 6. Bölge Elemeleri Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığının Ev Sahipliğinde gerçekleşti.

17 Nisan 2018 Salı 14:33

6. Geleneksel Bilgi Yarışması Türkiye’de 8 bölge’de 10’ar ilin katılımıyla eş zamanlı yapıldı. Her bölgede ilk ikiye giren illerin Ankara’da Türkiye finallerine katılacağı yarışmada, 6. Bölge Elemeleri Kahramanmaraş Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde Kahramanmaraş Ramada Otel’de gerçekleşti.

Açılış konuşması için kürsüye çağrılan MHP parti içi eğitim, siyaset ve liderlik okulundan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Prof. Dr. Sefer Aycan yaptığı konuşmasında; “Ülkü Ocakları’na gerçekleştirmiş olduğu eğitime yönelik faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyorum” dedi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un mesajı okunduktan sonra yarışmaya geçildi.

Osmaniye, Kilis, Hatay, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ ve Kahramanmaraş İllerinin yer aldığı yarışmada katılımcılara 30 soru yöneltildi. Bu soruların 22’sine doğru yanıt veren Hatay Ülkü Ocakları birinci olurken, yarışmayı 21 doğru cevap ile tamamlayan Kahramanmaraş Ülkü Ocakları ikinci olarak Ankara’da gerçekleşecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın Ev Sahipliğinde gerçekleşen 6. Geleneksel Bilgi Yarışması 6. Bölge Elemelerinde Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İkinci olarak Ankara’da yapılacak olan Türkiye finaline katılma hakkı kazanmıştır. Kutlu Olsun. Bize bu gururu yaşatan Emre Kaplan, Mehmet Durdu Kaba ve Ayşenur Kaya kardeşlerime teşekkür ediyorum. Çağın Eğitim Ateşi Ülkü Ocakları’dır. Genel Merkez Yöneticilerimize; Osmaniye, Kilis, Hatay, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya ve Elazığ’dan gelen yarışmacılarımıza, Ülküdaşlarımıza ve Ülkü Ocakları İl Başkanlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca Programımıza katılım sağlayan MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sefer Aycan Beyefendiye, MHP MDK Üyemiz Sayın Sermet Yıldız Beyefendiye, MHP Kahramanmaraş İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan Beyefendiye, MHP Onikişubat İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Şeker Beyefendiye, Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Akpınar Beyefendiye teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 05.07.2018 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326