Belediye  Başkanlarımız  Hakkında

Belediye başkanları, halkın içinde olan insanlar olarak hizmet ağının en önünde herkesin gördüğü, hissettiği kişilerdir. Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel temsilcisi olan Ak partili belediye başkanları bu hissettirme meselesinde, yoksulun ve kimsesizin yanında en çok kendini hissettiren işlere el atan insanlar, başkanlar olmuşlardır.

Belediye  Başkanlarımız  Hakkında

Belediye  Başkanlarımız  Hakkında

Belediye başkanları, halkın içinde olan insanlar olarak hizmet ağının en önünde herkesin gördüğü, hissettiği kişilerdir. Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel temsilcisi olan Ak partili belediye başkanları bu hissettirme meselesinde, yoksulun ve kimsesizin yanında en çok kendini hissettiren işlere el atan insanlar, başkanlar olmuşlardır.

05 Eylül 2018 Çarşamba 14:31

K.maraş büyükşehir belediye başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere, 12 şubat ilçemizin belediye başkanı sayın Hanefi Mahçiçek beyefendi ile Dulkadıroğlu ilçemizin belediye başkanı sayın  Necati Okay beyefendi ile Türkoğlu ilçemizin belediye başkanı sayın Osman Okumuş bu günlere kadar bir çok büyük projelere imza attılar. Seçilmeden önce bir çok vaatlerde bulundular ve bundan dolayı da oy alıp başkan seçildiler. Bu vaatlerin bir kısmı yapıldı ve bir kısmıda ya bitirilmek veya başlangıç safhasında bulunmaktadır.

Bu belediye başkanlarımızın haricinde diğer ilçelerimizin belediye başkanları hakkında bir fikir sahibi değilim. Neler vaat ettiler, neleri gerçekleştirdiler, neleri yapamadılar her hangi bir söz söyleme imkanım yok. Fakat yukarıda ismini zikrettiğim belediye başkanlarımın yaptıkları hizmetlerden faydalanan, en ufak bir kusurlarında bunu hatırlatan birisi olarak, çok güzel hizmetlere imza attıklarını söylemek zorundayım. Her kesin her yapılanı beğenmesini beklemek abesle iştigal olur. Kişileri tek tek memnun etmek belediyelerin işi değildir. Bazı an olur yapılan hizmetten binlerce kişi memnun iken, bir kişinin hoşuna veya menfaatına uygun düşmeyebilir. Belediyeyi bir iş kapısı olarak görüp, bir yakınını işe aldıramayan birisi daima muhalefette yapabilir.

Belediye başkanlarımız en çok bu tip insanlardan muzdariptir bunu da bilirim. Her seçim de yeni yeni adaylar olabilir. Yenilenme ismi altında kendine yer açmak isteyenler de olabilir. Fakat mühim olan Maraşımıza hizmet ise bazı hizmetlerin başlanmış olması ve bitmesi içinde uzun zamana ihtiyaç duyulması dolayısı ile, her kim başlatmış ise o insanların bu hizmetlerini tamamlamaları için onlara fırsat verilmesi taraftarıyım. Üstelik bu belediye başkanları gerçekten başarılı iseler.

Yukarıda ismini zikrettiğim belediye başkanlarımın tek tek burada yaptıklarını anlatacak değilim. Umumi manada yaptıkları hizmetler aziz Maraşlıya değmiştir. Herkes az veya çok bu hizmetlerden bir fayda görmüştür. Fakat yapımı büyük maliyetler gerektiren ve uzun zaman alan öyle hizmetler varki,  bu hizmetler seçime kadar bitirilemeyebilir. İşte bu bakımdan bu güzel ve maraşa değer katacak projelerin bitirilmesi ve kurdelasının bu insanlar tarafında kesilmesi için, bu seçimlerde aynı kişilerin tekrar belediye başkanı adayımız olmalarını destekliyorum.

Bu seçimde ak partiden beklediğim, belediye başkan adaylarının tespitinde, aynı insanların tekrar aday olarak seçilmesidir. Eğer kendileri aday olmazlar ise bir diyeceğim yok. Fakat hizmetin devamı için ve yaptıkları güzel hizmetler için benim adaylarım olduklarını bilmelerini istedim. Bir tanecik arzum var ki sadece onu yapmadılar, belki bu seçimden sonra yaparlar ümid ediyorum. Türkçeden başka bir dilde işyeri ve apartman isminin koyulmasına izin vermemeleri ve kendileri yabancı kelimeli cümleler ile afişler asmasınlar, tıpkı rekreasyon gibi. Vesselam.    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326