Hanefi Mahçiçek'ten 30 Ağustos mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Hanefi Mahçiçek'ten 30 Ağustos mesajı

Hanefi Mahçiçek'ten 30 Ağustos mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

29 Ağustos 2017 Salı 16:15

Mesajında 30 Ağustos zaferinin Türk milletine kayıtsız, şartsız bağımsızlığı ve milli hâkimiyeti müjdelediğini vurgulayan Başkan Mahçiçek;

  “Kurtuluş Savaşı'nın başarı noktası olan, birlik ve dayanışma içinde gösterilen çabaları hedefine ulaştıran 30 Ağustos Zaferi, ulusumuzun fedakârlığının, kararlılığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir.

Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı; 30 Ağustos 1922’de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’dir. 95. yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. Bize düşende bu şanlı ecdadın torunları olarak şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır.

  Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, kahraman ordusuyla verilen mücadele sonunda kazanılan bu büyük zaferin 95. Yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, kahraman şehit ve gazilerimizi bu özel gün nedeniyle bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326