Numan Kurtulmuş Ve Ekibi Ne Yapmak İstiyor

Türkiye, parlamenter rejimden çok çekti Çok seslilik bazılarının işine gelebilir. Fakat horozu çok olanın sabahı geç olur ata sözümüzde, bu sistemin bize yüz yıl kaybettirdiğini gösteriyor. Türkiye başkanlık sistemine MHP nin büyük desteği ile geçebildi. Üstelik MHP bu güne kadar, bir çoğunda haklı olduğu sitem ve şikayetlerinin hiç birisinde çözüme ulaşılmadığını gördüğü halde destek verdi ve Türkiye başkanlık rejimine adım atmış oldu.

Numan Kurtulmuş Ve Ekibi Ne Yapmak İstiyor

Numan Kurtulmuş Ve Ekibi Ne Yapmak İstiyor

Türkiye, parlamenter rejimden çok çekti Çok seslilik bazılarının işine gelebilir. Fakat horozu çok olanın sabahı geç olur ata sözümüzde, bu sistemin bize yüz yıl kaybettirdiğini gösteriyor. Türkiye başkanlık sistemine MHP nin büyük desteği ile geçebildi. Üstelik MHP bu güne kadar, bir çoğunda haklı olduğu sitem ve şikayetlerinin hiç birisinde çözüme ulaşılmadığını gördüğü halde destek verdi ve Türkiye başkanlık rejimine adım atmış oldu.

01 Ekim 2018 Pazartesi 10:09

Başkanlık sisteminde daha çabuk kararlar alınıp, tek ses ve tek yürek olarak işler yürütülmekte ve kaybettiğimiz uzun zamanı telafi etmemiz inşallah mümkün olacaktır. Bu arada, tek tük, bozucu ve ahengi sulandırıcı sesler gelmektedir. Bu sesler MHP de ilk Maraş milletvekili tarafından seslendirilmiş ve ağzının payı Devlet bey tarafından verilince, sesini kesip oturmuş idi. Bu milletvekili için bu sert ifadeleri kullanmamın, sebebi, o kadar tahsile rağmen hala o parti bu parti zamanında yaşadığı, Türkiyenin içinde bulunduğu kritik halden habersiz olduğu içindir. Devlet bey, cumhurbaşkanı ve ak partinin sevdalısı değil, Türkiye sevdalısı bir insan olup, memleket meselesi olduğunda, şahsi meseleleri bir kenara itip, hadiseye aziz Türk milletinin geleceği açısından bakabilmektedir. Kısır fikirler ve adamlar bu kafayı anlayamıyorlar.

Bu kısır fikirli adamlardan ise MHP de tek tük bulunmakla birlikte, Ak parti içinde bir hayli olduklarını görüyorum. Ak parti içinde olup, aslında hükümetin politikalarından kendi bölücü niyetlerine ters icraatlardan rahatsız olup, partiyi terk ile asıl olması gereken yerde hdp ve chp de yerlerini alan, hain ve işbirlikçiler bitmemiştir. Bunların içinde olup, hala ak parti içinde yaşamaya çalışan, kendi pis emellerini ak parti içinde hayata geçirmek için fırsat kollayan milletvekilleri, ve diğer yetkili yerlerde olanlar vardır. Bunlar MHP ile yapılan bu ittifaktan rahatsız ve rahatsızlıklarının sebebi ise MHP nin dik duruşu ve Türk milletinin geleceği için, kendi partilerinin göreceği zararı umursamadan, tavır koymalarıdır. MHP son zamanlarda, büyük bir istek ile devlete, yani hükümete destek vermekte. Dış ve iç gailelerde ki samimi mücadelenin sürmesini arzulamaktadır. Her Türk milliyetçisi, hükümetin bu çetin savaşta yanında yer almalıdır düstüru bu gün mhp de hakim fikirdir.

Oysa her iki parti arasında ki dünya görüşünde çok büyük farklar olmasa da, farklar devam etmekte ve bu ittifak bu farklara rağmen, sadece MHP nin tek taraflı tavizleri ve desteği ile sürmektedir. Kalın kafaları bunu anlamayan kişiler ise kısır döngüler ve taa MSP zamanındaki geri fikirlerinin etkisi ile MHP nin bu tavrını bozacak sözler ve hareketler içinde bulunmaktadırlar. Bu zihniyet pkk ile görüşmelere zemin hazırlayan zihniyettir. Cumhurbaşkanından, başta Numan Kurtulmuş ve öz haseki gibi densizce ve yersizce laflar edenlerin kulağını çekmesini istiyoruz. MHP nin devletin ve milletin bekası karşısında hiçbir fayda mülahaza etmeden, vermiş olduğu desteği zora sokacak, her hareket vatan ve millete ihanettir. Bunun tevili, şöylesi ve böylesi yoktur. Düpedüz ihanettir. Chp ve  Hdp hainlikte bir araya gelmişler iken. Chp meclise her türlü yoldan verdiği destek ile pkk yı sokmuş iken. Yakında yapılacak seçimde aynı desteği açık bir şekilde söyler iken, Numan Kurtulmuş gibi kişilerin bu sözlerinin altındaki niyeti beğenmedik. Bu birinci rahatsızlıktır.

Maliye bakanını Mc.Kinsey şirketi ile denetim üzerine anlaşma yapmış olduklarının beyanı, bu seçimde milliyetçi ve muhafazakar seçmeni rahatsız etmiştir. Bunun bir bedeli zaten olacaktır. Eyyy Amerika, eyyy batı der iken Yahudi kökenli uluslar arası kirli ilişkilerin içinde olduğunu aptalların dahi bildiği bir şirkete, kendi maliyemizi denetletmek, ihanet değil ise en azından aptallıktır. Üstelik bu iş bu kadar gerekli ise neden muhalif gazete ve televizyonlarda yer alıp, ayyuka çıkmadan kimsenin haberi olmamıştır o da ayrı bir soru.Buda ikinci büyük rahatsızlıktır. Üçüncü büyük rahatsızlık ise millete idam ve caydırıcı cezalar için verilen sözlerin tutulmaması ve 15 temmuzda dayak yiyen imamların yediği dayağın yanlarına kalmış olmasıdır. Devlet nerede demeye başlamıştır millet.

Ak parti ne yaparsam yapayım, oy alırım diyor ise çok yanılıyor. Türk milleti millilik ve yerlilik sözünü ağzından düşürmeyen hükümetin, ne kadar sözünde duracağını çok merak ediyor ve takip ediyor.MHP nin kanına dokunacak, verdiği destegi küçülterek değersiz hale getirecek her sözü sarf eden bu millete hainlik etmiş ediyor demektir. Ak parti içinde bu tip insanların varlığı seçmeni rahatsız ediyor. Ya susacaklar veya ebedi olarak partiden atılıp susturulacaklar. Bu zevat, bir zamanlar iç işleri bakanından da rahatsız olmuşlar, MHP bakanın arkasında taş gibi durmuş ve  cumhurbaşkanı da sahip çıkmıştı.

Buradan ak parti yönetimine sesleniyorum. Mc.kinsey ve onun gibi şirketler ile ilişkinizi kesiniz. Milleti aptal yerine koyan Numan kurtulmuş gibilerin ağzını kapatınız. Türk milletinin bekası için, büyük destek veren MHP ve devlet beyi küstürmeyiniz. Aksi halde siyasi intiharınız olur. Düşmanlarınız bu yapılanları ellerini oğuşturarak seyrediyor. Bunlar akıl tutulmasıdır ve Ak partiye hiç yakışmıyor. Düşmanı sevindirecek tavırlar içinde olanları partiden temizleyiniz. Vesselam.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326