Ali Eskalen, 2. kez kayınpeder oldu!

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilcisi Ali Eskalen’in oğlu dünya evine girdi.

Ali Eskalen, 2. kez kayınpeder oldu!

Ali Eskalen, 2. kez kayınpeder oldu!

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilcisi Ali Eskalen’in oğlu dünya evine girdi.

06 Temmuz 2018 Cuma 14:47

Kahramanmaraş basın camiasının duayen isimlerinden Ali Eskalen’in oğlu Mahmut Eskalen, dün gece düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğün töreni, Kahramanmaraş’ta, İş Dünyası, Siyasetçiler ve Sivil Toplum Örgütü temsilcilerini bir araya getirdi.

Ali ve Zeynep Eskalen çiftinin oğlu, Mahmut Atakan Eskalen ile Halim ve Mesude Parçikanlı çiftinin kızı Gizem Parçikanlı, Liva Düğün salonunda yapılan dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi. 

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilcisi Ali Eskalen düğünde yaptığı konuşmasında; “Kıymetli misafirlerimiz, evlatlarımız olan Gizem ile Mahmut’un düğün törenlerine katıldığınız için Eskalen ailesi adına, evlatlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak bizzat gelen ve programları dolayısıyla katılamayıp, çiçek ve telgraf gönderen, telefonla ulaşarak tebrik eden, tüm misafirlere ve dostlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi.

DÜĞÜN TÖRENİ İŞ DÜNYASI VE SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ    

Düğün törenine, genç çiftin aileleri, akrabaları ve siyasi parti temsilcileri, iş adamları, Sivil Toplum örgütü temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu düğünde genç çiftin nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı. Çiftlerin nikah şahitliğini ise Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay yaptı.

Nikahın ardından, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal çifte mutluluklar diledi.

Sezal, ‘Bir birinizi kırmadan, incitmeden ömür boyu mutluluklar dilerim. Aynı zamanda vatana, millete hayırlı evlat yetiştirişiniz.’ dileklerinde bulunarak çiftin evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

Geç saatlere kadar devam eden düğünde davetliler, dans edip, halay çekerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. (Furkan Gökçe)



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326