Emrah’ın yeni imajı dikkat çekti!

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Emrah, önceki akşam Bebek'teydi. Squash antrenmanından çıktığını söyleyen şarkıcı, sırtındaki spor çantası ile dikkat çekti.

Emrah’ın yeni imajı dikkat çekti!

Emrah’ın yeni imajı dikkat çekti!

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Emrah, önceki akşam Bebek'teydi. Squash antrenmanından çıktığını söyleyen şarkıcı, sırtındaki spor çantası ile dikkat çekti.

23 Aralık 2019 Pazartesi 15:56

48 yaşındaki Emrah ilk albümünü 1983’te henüz 12 yaşındayken ‘Küçük Emrah’ adıyla çıkarmıştı. Bugüne dek 23 albüm yapıp 30 film ve dizide başrol oynayan Emrah aradan yıllar geçmesine rağmen yaşlanmadı. Siyaha boyalı saçlarının ön tarafındaki gürlük dikkat çekiciydi. Yüzüne de zindelik, gençlik gelmişti. Düşen göz kapaklarını aldırttığı, botoks yaptırdığı, saç ektirdiği iddia edilen Emrah estetikle ilgili pek konuşmak istemedi.

Spor salonundan çıkarken görüntülenen Emrah liseli gençler gibiydi. Sanatçının yüzündeki değişim ve gür saçları dikkat çekti. 48 yaşındaki Emrah ilk albümünü 1983'te henüz 12 yaşındayken 'Küçük Emrah' adıyla çıkarmıştı. Bugüne dek 23 albüm yapıp 30 film ve dizide başrol oynayan Emrah aradan yıllar geçmesine rağmen yaşlanmadı.

EVLİLİK GENÇLEŞTİRDİ

2014'te evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra daha da gençleşti. Şarkıcı önceki akşam Bebek'te spordan çıkarken görüntülendi.

ESTETİK İDDİASI

Posta'nın haberine göre; Siyaha boyalı saçlarının ön tarafındaki gürlük dikkat çekiciydi. Yüzüne de zindelik, gençlik gelmişti. Düşen göz kapaklarını aldırttığı, botoks yaptırdığı, saç ektirdiği iddia edilen Emrah estetikle ilgili pek konuşmak istemedi.

'ŞARKILARIMA KİM DEĞER VERİRSE ONLAR OKUR'

Hit şarkılarını Demet Akalın, Aleyna gibi yıldız isimlere okutacağı albüme hazırlanan Emrah "Diğer isimler belli mi?" sorusuna şu cevabı verdi: "Şarkılarıma kim değer verirse onlar okur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326