Simge, Hatır Durağı Cafede konser verdi!

Ünlü pop sanatçısı Simge Sağın, Kahramanmaraş'ta Hatır Durağı Cafe'nin açılışında konser verdi.

Simge, Hatır Durağı Cafede konser verdi!

Simge, Hatır Durağı Cafede konser verdi!

Ünlü pop sanatçısı Simge Sağın, Kahramanmaraş'ta Hatır Durağı Cafe'nin açılışında konser verdi.

13 Mayıs 2018 Pazar 13:26

Kahramanmaraş'ta, yepyeni bir konsetp ile vatandaşlar ile buluşan Hatır Durağı Cafe dev bir konser ile açılış yaptı. Cafe'nin açılışı için kente gelen ünlü sanatçı Simge, ücretsiz konser verdi.

Programına minik bir sohbetle başlayan şarkıcı, birbirinden güzel parçalar seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser için alanı dolduran vatandaşlar ise yağan yağmura rağmen alandan ayrılmadı.

Konserin ardından ünlü şarkıcı, eline et satırı alarak dondurma şov yaptı.  

Konserle igili açıklama yapan Hatır Durağı Cafe işletme sahibi Ahmet Güzeldemirci ve Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dağdönderen, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan çok menun olduklarını ifade etti.

Açılış için Simge konseri düzenlediklerini belirten Güzeldemirci ve Dağdönderen, "Konserimize halkımız büyük teveccüh gösterdi. Yoğun bir kalabalık var. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızn bu ilgisini boşa çıkartmamak adına üzerimize düşen sorumluluğu fark ederek daha çok çalışacağız. İlerleyen zamanlarda şehrimiz için daha farklı etkinliklerimiz olacak. İlgi ve alakadan dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştular. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 13.05.2018 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326