Ülkenin En Seksi Kadını' Seçildi

Hem Rusya'nın, hem de dünyanın en gözde mankenleri arasına giren Irina Shayk, Rusya’nın en seksi 50 kadını arasında birinciliğe yükseldi

Ülkenin En Seksi Kadını' Seçildi

Ülkenin En Seksi Kadını' Seçildi

Hem Rusya'nın, hem de dünyanın en gözde mankenleri arasına giren Irina Shayk, Rusya’nın en seksi 50 kadını arasında birinciliğe yükseldi

12 Eylül 2018 Çarşamba 11:56

Tatar asıllı Irina Shayk, birçok ünlü moda ajansının dikkatini çekti. Özellikle bikinili pozları ile birçok dünyaca ünlü dergilerin kapak kızı oldu. Irina Shayk, Rusya’nın en seksi 50 kadını arasında birinciliğe yükseldi.

İşte dünyanın moda başkentlerinde katıldıkları defile ve fotoğraf çekimleriyle başarılara imza atmış güzel Rus modeller....

Natalya Vodianova

Süpermodel Natalya Vodianova henüz 15 yaşında pazarda meyve satarken bir ajans sahibi tarafından keşfedildi.

Ünlü model L’Oreal, Calvin Klein gibi dünyaca ünlü markalarla çalıştı ve 2009 Eurovision şarkı yarışmasının yarı finalini sundu.

Sasha Pivovarova

Dünyaca ünlü moda markalarıyla çalışan Rus model Sasha Pivovarova, dünyanın en gözde mankenlerinden biri kabul ediliyor.

Nataşa Polevşikova

Nataşa Polevşikova (Poli), modellik kariyerine 2000 yılında başladı. Rus model, Gucci, Prada, Lanvin, Fendi, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Ralph Laure gibi markalarla çalışıyor.

Rus model Valentina Zelyaeva.

Tatiana Kovylina

Victoria's Secret defilelerine katılan Rus model Tatiana Kovylina, daha sonra hayatını giyim tasarımcılığına adamaya karar verdi.

Natalia Semanova

14 yaşında mankenlik kariyerine başlayan Rus süper model Natalia Semanova...

Semanova, Vogue dergisinin birçok uluslararası sayısına kapak oldu.

Vlada Roslyakova

Rus model Vlada Roslyakova... Vogue dergisi tarafından 2000’lerin en iyi 30 top modelinden biri olarak gösterildi.

Darya Strokous

Rus model Darya Strokous.

Anna Kurnikov

Rus tenisçi ve model Anna Kurnikova, 1998, 2000, 2002 ve 2003’de People Dergisi’nin 50 En Güzel İnsan Listesi’ne (50 Most Beautiful People) girdi.

2002’de FHM Dergisi’nin hem Amerika hem de İngiltere’de yayınlanan sayılarında seçtiği 100 Dünyanın En Seksi Kadınları (100 Sexiest Women in the World) listelerinde yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
RusyaDünyaKadınülkeSeksi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326