Ak Parti İl Başkanı Debgici, Ser verip sır vermedi!

Ak Parti Kahramanmaraş il yönetimi, kentte görev yapan gazetecilerle sahur programında bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Ak Parti İl Başkanı Debgici, Ser verip sır vermedi!

Ak Parti İl Başkanı Debgici, Ser verip sır vermedi!

Ak Parti Kahramanmaraş il yönetimi, kentte görev yapan gazetecilerle sahur programında bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

20 Mayıs 2018 Pazar 02:16

Programa yerel ve ulusal gazete temsilcilerinin yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve partililer katıldı.  

Ramazan ayında basın mensuplarıyla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

24 Haziran'da yapılacak seçimlere değinen Debgici, AK Parti'nin milletvekili adaylarını henüz açıklanmadığını ancak Milletvekili aday listelerinin 21 Mayıs'ta YSK'ya bildirileceğini belirtti.

Açıklamasında Kahramanmaraş'ta listeye girecek isimlerle ilgili ser verip sır vermeyen Debgici;    

"21 Mayısta tüm Türkiye'de Ak Parti listeleri YSK'ya teslim edilecek ve bir çok kişinin merakla beklediği sorularda cevaplarını bulacak. 24 Hazirana kadar zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Ne olup biteceğini hep birlikte bekliyoruz. Listeler açıklanınca sahada çalışmamızı yapacağız." dedi.

"HALKIMIZIN BİZE GÖSTERDİĞİ TEVECCÜHÜ YİNE BU SEÇİMDE DE GÖRECEĞİMİZ İNANCINDAYIZ"

Listelerin açıklanmasıyla sahaya inip kapı kapı oy isteyeceklerini söyleyen Debgici;  

"Her zaman şunu söylüyoruz; Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan. Pazartesi günü kimleri, bu 600 kişilik listede değerlendirirse biz kapı kapı dolaşıp Ak Parti adına oy isteyeceğiz. Birinci turda Cumhurbaşkanı adayımız en yüksek oy oranı ile seçilecek. Mecliste de en yüksek sandalye sayısıyla halkımızın bize gösterdiği teveccühü yine bu seçimde de göreceğimiz inancındayız." diye konuştu.  

"24 HAZİRAN'DA CUMHUR İTTİFAKI GEREKLİ OYU ALACAK"

24 Haziran'da Cumhur ittifakının seçimden zaferle çıkacağını vurgulayan Debgici şunları kaydetti;

"Çünkü yapılan hizmetler, vaatler ortada. Bir takım eleştiriler, algılar ortaya atılıyor. Ama biz yıllardır sahaya indiğimiz an bazı şeyler değişmeye başlar. Bizler için 'Pazar günü seçim olsa tabiri' gerçek bir tabir. Dolayısıyla seçim dönemlerinde biraz daha aktif çalışıyoruz. Ama biz yıllardır bunun sonucunu Kahramanmaraş'ta anketlerde de , sayısal olarak ta gördük. İnşallah 24 Haziran'da Cumhur ittifakı gerekli oyu alacak."

"TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTIK, ÇIKAN SONUÇLARI OLDUĞU GİBİ MERKEZE İLETTİK"

Debgici konuşmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

Bir basın mensubunun Ak Parti'nin neden sahaya inmediğini, aday adaylarının gerekli çalışma yapmadığı yönündeki sorununa, Debgici; Aday adaylarından bir kısmının şahsi çalışma yaptıklarını ancak sahada asıl çalışmanın 21 Mayıstan sonra listelerin açıklanmasıyla başlayacağını ifade ederek yanıtladı.

Aday adaylarının tespit çalışmasında teşkilatın genel merkeze herhangi bir liste verilip verilmediğine yönelikte Debgici; "Hayır,temayül yoklaması yaptık, çıkan sonuçları olduğu gibi merkeze ilettik." dedi.

Cumhur ittifakında, Cumhurbaşkanına oy verilmesinin yanında genel seçimde de hedeflerinin 8-0 yapmak olduğunu aktaran Debgici, hem başkanlık hem de milletvekili seçiminde Ak Parti denilmedikçe küresel güçlerin istediğinin olacağını sözlerine ekleldi. (Muttalip Akkuş)    

Son Güncelleme: 20.05.2018 02:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326