Erkan Pınarbaşı; “Biz birleştirmek için geliyoruz”  

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, 24 Haziran seçimine saylı günler kala Kahramanmaraş’ta sandıktan çıkacak sonuçlarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Erkan Pınarbaşı; “Biz birleştirmek için geliyoruz”  

Erkan Pınarbaşı; “Biz birleştirmek için geliyoruz”  

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, 24 Haziran seçimine saylı günler kala Kahramanmaraş’ta sandıktan çıkacak sonuçlarla ilgili değerlendirmede bulundu.

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:04

Kentte millet ittifakına teveccühün arttığını, Cumhur ittifakından ise kopmaların yaşandığını belirten Pınarbaşı; “Biz her zaman birleştirici söylemlerde bulunduk. Biz bölücü değil birleştirmek için geliyoruz. Biz siyasilerin daha yapıcı daha ılımlı bir siyaset izlemelerini istiyoruz. Seçimler biter biz baş başa kalırız. Bu ayrıştırıcı dil ileride toplumları böler. Bizim bölünmeye değil, birleşmeye ihtiyacımız var. Bizim bir ülkemiz var. Onu canımız pahasına korumamız lazım. Biz yıllardır bu ülkede kardeşliği sağladık ve bu kardeşliği bozmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. Siyasilerin ayrıştırıcı dili bize bir fayda getirmez. Büyük orta doğu projesinin ekmeğine yağ sürer.

Şehrimizde Cumhur ittifakı 400 bin gibi bir oy alacağını tahmin ediyorum. HDP’nin 15 bin gibi bir oy alacağını geri kalan kısmının da millet ittifakının alacağını düşünüyorum. MHP seçmenin yüzde 70’inin İYİ partiye kaydığını düşünüyorum. Ak Parti’den de kayıpların olacağını düşünüyorum. Ak Parti için 400 bin oy diyorum ama bu 350 bine de düşebilir. Büyük bir dip dalga var. Cumhur ittifakından büyük kaymaların olduğunu düşünüyorum. Şehrimizde Ak Parti yüzde 55’i geçmeyecektir.” diye konuştu.

 “CUMHUR İTTİFAKI MAKSİMUM 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR”

Seçimlerin ikinci tura kalmayacağını ifade eden Pınarbaşı;  

“Seçimin ilk turda biteceğini düşünmüyorum. Cumhur ittifakı yüzde 47 alacağını düşünüyorum. Muharrem İnce, yüzde 30 civarında bir oy alır. Bizde yüzde 7 ile 10 arasında bir oy alırız. MHP’nin milletvekili çıkartacağını düşünmüyorum. MHP’nin şehrimizde alacağı oy maksimum 30 bin civarında. MHP’den ciddi bir kopuşlar var. MHP’lilerin Erdoğan’a oy vereceğini tahmin etmiyorum. Şehrimizde ciddi oy kayıplarının olacağını düşünüyorum. Çünkü sağduyulu ülkücülerin birçoğu iyi partiye kaydılar. Cumhur ittifakı maksimum 5 milletvekili çıkarttır. Millet ittifakının da 3 vekil çıkartacağını düşünüyorum. Burada 4’e 4’de alabiliriz.” açıklamasında bulundu.

 “TIKANAN EKONOMİYİ AÇACAĞIZ”

Seçimleri kazanmaları durumunda tıkanan ekonomiyi açacaklarını kaydeden Pınarbaşı sözlerini şöyle bitirdi;

“Toplumda şuan için bir kutuplaşma var biz bu kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz.  Her kesimde insanla bir olacağız. Tıkanan ekonomiyi açacağız. Tarım ve hayvancılığı zenginleştireceğiz. Bunları tamamen yerli hale getireceğiz. Bizim  verimli topraklarımız var, bunları canlandıracağız. Torağa bir verirsin o sana daha fazlasını verir. İsrafı ,rüşveti, hortumculuğu önleyeceğiz. Bunları yaptığınızda milletin kasası dolup taşacak. Özelleştirilmiş olan fabrikaları tekrar devletleştireceğiz. ‘Devlet yatırım yapmaz’ anlayışı getirdiler. Devlet yatırımın alasını yapar. Cumhuriyet dönemindeki 263 fabrikayı ülkemize kazandırdık. Hantallaşan kurumlarımızı kar eder hale getireceğiz. Buda denetimle olur. Bir insanı denetlenmediği takdirde bu insan çalar. Onun için çok iyi bir denetimi sağlayacağız.” (Abdulbaki Alakaya) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326