İl Başkanı Debgici,  “Ak Parti 17 yılda büyük hizmetlere imza attı”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, partisinin 17. Kuruluş yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Debgici,  “Ak Parti 17 yılda büyük hizmetlere imza attı”

İl Başkanı Debgici,  “Ak Parti 17 yılda büyük hizmetlere imza attı”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, partisinin 17. Kuruluş yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:44

Parti binasında, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile birlikte basın mensupları ile buluşan İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkiye için 17 yıldır büyük hizmetlere imza atan AK Parti’nin, hafta sonu 6. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştireceği bilgisini verdi.

AK Parti’nin Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olduğunu vurgulayan Debgici; “14 Ağustos 2001 tarihi itibariyle Ak Parti 17. yaşını dün kutladı, Türkiye’de 3 Kasım 2002 yılından bu yana hizmetlere imza attı, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde. Onun liderliğinde ve yol arkadaşları ile birlikte 17 yıldır çok güzel hizmetler yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Yeni hükümet sistemine geçilmesini ardından partisinin ilk büyük kongresini 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek kongre ile gerçekleştireceğini aktaran Debgici şöyle konuştu:

“24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tamamen hayat geçmesinin ardından ilk Olağan Büyük kongremizi önümüzdeki Cumartesi gerçekleştireceğiz. Tüm Türkiye’de 2017 den bu yana tüm beldelerde, ilçelerde ve illerde ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları kongreleri aynı zamanda genel merkez kadın kolları ve gençlik kolları büyük kongrelerde dahi olmak üzere hepsi tamamlandı. Bizde bu hafta sonu Cumartesi günü Allah’ın izniyle 6. Olağan Büyük Kongreye Ankara spor salonunda Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla ve tüm Türkiye’den misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz.

16 Nisan 2017 Halk Oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleriyle teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu, ‘yuvam, aşkım, sevdam’ dediği partisine geri dönmüştür. 6. Olağan Büyük Kongreyle partimiz içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini gerçekleştirecektir.” (Abdulbaki Alakaya)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326