Kahramanmaraş’ta Ak Parti ilçe başkanlarından veda mesajı

Kahramanmaraş'ta Ak Parti'nin iki ilçe başkanı kongre öncesi aday olmayacaklarını belirtip veda açıklaması yaptı.

Kahramanmaraş’ta Ak Parti ilçe başkanlarından veda mesajı

Kahramanmaraş’ta Ak Parti ilçe başkanlarından veda mesajı

Kahramanmaraş'ta Ak Parti'nin iki ilçe başkanı kongre öncesi aday olmayacaklarını belirtip veda açıklaması yaptı.

23 Şubat 2020 Pazar 13:17

Kongre sürecine giren Ak Parti’de Elbistan ve Türkoğlu ilçe başkanları veda mesajı verdi. Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ve Türkoğlu İlçe Başkanı Veli Ünlü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda veda mesajı yayınladılar.

Ak parti'de kongre süreci 29 Şubat'ta Pazarcık ve Çağlayancerit'le başlayacak ve bir ay içerisinde tüm kongreler tamamlanmış olacak. Kongre süreci 28 Mart tarihinde yapılacak olan Türkoğlu Kongresi ile sona erecek.

AK PARTİ TÜRKOĞLI İLÇE BAŞKANI VELİ ÜNLÜ'NÜN VEDA MESAJI!

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İlçe Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım. Yapılacak kongreye kadar görevimize devam edip inşallah kongre günü de bayrağı bir başka dava arkadaşımıza devredeceğiz. Onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim döneminde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme, teşkilat mensuplarımıza, İl Başkanlığımıza, Genel Merkezimize ve siz kıymetli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederim

AK PARTİ ELBİSTAN İLÇE BAŞKANI HASAN SUNGUR'UN VEDA MESAJI!

Ak Partimizde delege olarak başladığım siyasi hayatımda, yönetim kurulu üyesi olarak devam edip daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı görevi tarafıma verildikten sonra gecemizi gündüzümüze katarak memleketimize hizmet için, partimize hizmet için, teşkilatımıza hizmet için çalıştık. Şahsi olarak avukatlık mesleğimizi, şahsi işlerimizi ve ailemizi ikinci planda tutup, parti teşkilatımızı önceliğimiz olarak görüp emek ve gayretle yönetim kurulu arkadaşlarım ve teşkilat organlarımızla birlikte çalıştık. Zaman mefhumu olmadan vatandaşlarımızın tüm sorunları ile ilgilenerek, çözümüne yardımcı olduk. Görev yaptığımız süre boyunca girdiğimiz seçimlerden ilçe teşkilatı olarak, partimiz olarak alnımızın akıyla, başarıyla çıktık. Geldiğimiz noktada yeni bir kongre sürecindeyiz. Bu bayrak ve hizmet yarışında görevi inandığı yolda yürüyen Ak Partili başka arkadaşlarıma devretmek için tekrar İlçe Başkanlığına aday olmayacağım. Görev yaptığım süre boyunca teşkilatın her kademesinde, her organında birlikte çalıştığım tüm gönüldaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ak Parti İlçe Başkanlığı görevim süresince destek olan, başta Genel Başkan Yardımcımız Sn Mahir Ünal olmak üzere, milletvekillerimize, İl Başkanımıza, yanımda olan ve bizlerle yol yürüyen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Fedakarca yükümü hafifleten, güç veren ve desteklerini her zaman hissettiğim eşime ve aileme her zaman minnet borçluyum. Görev istenmez, verilir düsturuyla Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar bu ülkeye en çok hizmeti bulunan partimizin ve teşkilatımızın emrinde ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için her zaman göreve, hizmete devam edeceğim. Elbistanımızın değerli insanlarına, kıymetli hemşehrilerime saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326