MHP Dulkadiroğlu Teşkilatı Basınla Buluştu

MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı, göreve yeni atanan ilçe başkanı ve divan kurulu üyelerini düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı.

MHP Dulkadiroğlu Teşkilatı Basınla Buluştu

MHP Dulkadiroğlu Teşkilatı Basınla Buluştu

MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı, göreve yeni atanan ilçe başkanı ve divan kurulu üyelerini düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı.

31 Ocak 2019 Perşembe 17:00

Kervanhan’da düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Onikişubat İlçe başkanı Müfit Dal ve partililer katıldı.

Basın toplantısının açılışında konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, seçim arifesinde görev değişikliği ile teşkilata kan tazelendiğini belirterek yeni yönetimi basına tanıttı.

Toplantıya katılan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ise basın mensuplarının yerel seçim çalışmaları, Cumhur ittifakının Kahramanmaraş’taki aday dağılımı ve aday açıklama sürecinde ortaya atılan isimlerle ilgili sorduğu sorulara yanıt verdi.

Kendini ve divan kurulu üyelerini tanıtarak sözü il başkanına bırakan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, yönetimin 40 kişilik bir ekipten kurulduğunu anlattı. Satıcı; “Seçim sürecinde hep birlikte olacağız. İl başkanı ve ilçe başkanımızın aramızda bulunmasının nedeni, partimizdeki birlik ve beraberliği göstermektedir.” dedi.

Satıcı, ilçe divanını tanıttı.

1 : İsmail Kurt’un başkan vekili,

2 : Av. Mesut Çakar’ın hukuk işlerinden,

3 : Ömer Kundakçı’nın AR-GE'den,

4 : Selim Özdemir’in sosyal medya ve tanıtımdan,

5 : Ali Rıza Gedemenli’nin teşkilat işlerinden,

6 : Cahit Gedemenli’nin Sivil toplum kuruluşlarından,

7 : Muttalip Akkuş'un Basın işlerinden,

8 : Mahir Dağlı'nın hakla ilişkilerden,

9 : Adem Dokuyucu'nun Resmi kurumlardan,

10 : Ünal Kuzu’nun Köy ve Mahallelerden,

11 : Serdar Savaş Demiröz’ün Mali işlerinden sorumlu başkan yardımcıları olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan İl başkanı Ertuğrul Doğan basın mensuplarının seçim süreciyle ilgili merak ettiği soruları yanıtladı. 31 Mart gecesi Kahramanmaraş’ta Cumhur İttifakının 12-0 seçimi kazanacağını vurgulayan Doğan, MHP olarak yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ta 2 adaylarının olmadığını, 12 tane adaylarının olduğunu belirtti.

“BİZİM 2 ADAYIMIZ YOK, 12 TANE DAYIMIZ VAR”

İşte Ertuğrul Doğan’ın konuşmasından satırbaşları:

“Biz cumhur ittifakı olarak 12-0 yapacağız. Yani bizim 2 adayımız yok, 12 tane dayımız var.

Uzun zamandır bir araya gelemedik. Seçim sürecinde rotasyon usulüyle bir çalışma yaptık. Yeni milletvekili adaylarımızın hepsini bir arada değil de ayrı ayrı bölgelere yazaraktan, bir günde Kahramanmaraş’ın tüm ilçe ve mahallelerinde seçim çalışması yaptık. Bu seçimde de MHP teşkilatları olarak şehrimizin gidilmedik yerini bırakmayacağız. Biz cumhur ittifakı olarak 12-0 yapacağız. Yani bizim 2 adayımız yok, 12 tane adayımız var.”

“BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNDE KENDİ ADAYLARIMIZA OY VERECEĞİZ”

“Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti belediye meclis üyeliğinde ayrı seçime gireceğiz. Bizim ve Ak partinin belediye meclis üyeleri ayrı olacak. Biz il bazında 3 hilali gördüğünüz yere mührü vurun diyoruz. Diğer taraftan da ak partinin cumhur ittifakı kapsamında vermiş olduğu adayları destekliyoruz. Belediye meclis üyeliğinde de kendi adaylarımıza oy vereceğiz.”

“SÖYLENTİLERİN TAMAMI YALAN”

“Adayların açıklanma sürecinde herkes kendi kafasına göre isimler yazıp birtakım dedikodular yayıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezi ve Ak Parti Genel Merkezinden adaylarla ilgili liste nasıl çıkmışsa öyledir. Sonradan diye bir şey yok. Liste çıktığı gün Çağlayancerit ve Nurhak’ta oranın adayını Milliyetçi Hareket Partisinin çıkartılması kararı verildi. Bunun haricinde Ak Parti’nin daya toplantısı iptal oldu, pazarlık oldu gibi söylentilerin tamamı yalan.”

“PARTİ OLARAK MEMNUNUZ”

“Çağlayancerit ve Nurhak Kahramanmaraş’ın en güzel ilçelerinden birdir. Biz parti olarak memnunuz ve onur duyuyoruz. Şu ilçe olsun bu ilçe olsun diye polemiğe giremeyiz. Talep ettiğimiz bir ilçe odlumu gibi sorulara cevap veremeyiz. Bunun söylememiz demek pazarlık oldu anlamına gelir. Bu tür soruları ancak genel merkezimiz cevaplar.” (Furkan Gökçe)      

Son Güncelleme: 31.01.2019 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326