MHP Onikişubat iftar programı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanlığın iftar programı düzenledi.

MHP Onikişubat iftar programı düzenledi

MHP Onikişubat iftar programı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Onikişubat ilçe başkanlığın iftar programı düzenledi.

30 Nisan 2022 Cumartesi 14:35

Programa, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan,İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir,İlçe Başkanları, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Arif Şen, İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nuri Kahveci, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Alptekin Yasım, KSÜ Dekanları ve STK üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Onikişubat ilçe başkanı Ali Tufan, “Bizler inana, iman eden bir millet olarak biliyoruz ki Ramazan ayı paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, birlikte bir araya gelmektir. Biz bu şuurla hep şunu düstur edindik. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bu mübarek günde bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ise yaptığı konuşmada; “Bugün İP’in il başkanı çıkıyor başbuğumuzun üzerinden siyaset yapmaya kalkıyor.” dedi.

Kahramanmaraş’ta büyük tartışma konusu olan Alparslan Türkeş Bulvarına Binevler caddesi afişi asılmasıyla ilgili konuşan Ertuğrul Doğan, İYİ partiye yüklendi.

Başbuğu Alparslan Türkeş’in siyaset konusu yapıldığını savunan Doğan şunları söyledi;

“Bu günlerde siyaset olmaz ama ben yinede bir kaç konuya değinmek istiyorum. Çünkü biz ülkücü ahlakla davrandığımızdan dolayı suskunluğumuzu korku zannetmesinler.

Son günlerde Kahramanmaraş’ımızda dün başbuğumuza hakaret edip, 1992 yılında çekip güdenler bugün başbuğcu oldular. Son günlerde yaşadığımız bir konuya değinmek istiyorum.”

“BİR YIL ÖNCE KONUŞTUK”

“Halk arasında Binevler caddesi olarak bilinen ama geçmiş yıllarda başbuğumuzun adı verilen Alparslan Türkeş bulvarı vardır. O gün o bulvara ismi veren sayın Hanifi Mahçiçek tir ve dönemin teşkilat başkanı da Vahdet Sayın dır. Bundan yaklaşık 1 yıl önce Vahdet abi ile otururken baban dedi ki; ‘Buradaki Alparslan Türkeş tabelasını Hayrettin beye söyleyelim, başbuğumuzun anıt mezarındaki kaya figürünün aynısını oraya yaptıralım. Bende 1 yıl önce Hayrettin başkana bu teklifimizi ilettik. Hayrettin başkanda bize ileride orada çalışma yapacağım, bu çalışma bittikten sonra başbuğumuza ve Necmettin Erbakan hocamızın da tabela çalışması yapacağız. Sizlerle birlikte onlara yakışır bir şekilde 2 lidere de tabela dikeriz dedi.

Bugün İP’in il başkanı çıkıyor başbuğumuzun üzerinden siyaset yapmaya kalkıyor. Kendisinin genel başkanı daha geçtiğimiz gün Gezi olaylarına katılan, Türk bayrağını yakanlara da ‘Türk genci’ diyor. Onlardan Türk genci olmaz.”

“BUNLAR TAMAMEN KATİLİNE AŞIKTIR”

“Göksun’da Cumhur ittifakı döneminde Türkiye’nin en büyük hatıra ormanın adına Devlet Bahçekli adı verildi ve bulunduğu tepe de Devlet tepe olarak meclis kararıyla değiştirildi. Elbistan’da Başbuğu ve Devlet beyimizin adı cadde ve sokaklara verildi. Afşin’de ülkücü şehitlerimizin adı cadde ve sokaklara verildi. Bugün ülkücülük ve milliyetçilik üzerinden siyaset yapanlara tekrar söylüyorum; sizler Mustafa Pehlivanoğlu’nun ölüm yıl dönümünde İP’ciler mektubunu okuyorsunuz. Ama İzmir’de Mustafa Pehlivanoğlu’nun idamını isteyen adamın oğluna götürüp oy verip belediye başkanı seçiyorsunuz. Bunlar tamamen katiline aşıktır.

Bu geceyi düzenleyen Onikişubat ilçe başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 30.04.2022 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326