Kahramanmaraş'ta Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Elbistan'da sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı.

Kahramanmaraş'ta Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Kahramanmaraş'ta Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Yapıldı

Elbistan'da sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı.

06 Eylül 2018 Perşembe 13:14

Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi ile Gençlik Merkezi Müdürlüğün tarafından düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Kazım Çıtak, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, öğrenciler ve vatandaşlar, ellerindeki pankartlarla 3 kilometrelik parkurda yürüdü.

Sporun önemine dikkati çeken Çıtak yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, "Spor yapmak, hareket etmek çok önemli. Sporu yaşam tarzı haline getirmemiz gerekiyor. Spor yapma alışkanlığı kazanıldığı takdirde bir çok hastalığında önüne geçmiş oluruz. Sağlık Bakanlığının önerdiği bu programı vatandaşlarımız zaten uyguluyor ancak biraz daha yaygınlaşması ve farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Herkese tavsiye ediyoruz." dedi.

Sağlıklı yaşam yürüyüşü Pınarbaşı mesire alanında son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326