Tek seansta sigaraya son!

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Hekimzade muayenehanesi, sigara bağımlılarına kentte ilk kez uygulanan yöntem ile sigara bağımlılığını tek seansta ortadan kaldırıyor.

Tek seansta sigaraya son!

Tek seansta sigaraya son!

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Hekimzade muayenehanesi, sigara bağımlılarına kentte ilk kez uygulanan yöntem ile sigara bağımlılığını tek seansta ortadan kaldırıyor.

20 Aralık 2018 Perşembe 12:07

Uzman doktor Cuma Sabun, tamamlayıcı tıp yöntemi olarak tanımlanan  trikombin biyofidbek yöntemiyle sigara içiminin engellendiğini söyledi. Sabun, yöntemin hamile kadınlar ya da kalp pili kullananlar dışındaki tüm tiryakilere uygulanabileceğini dile getirdi.

Sabun, tedavinin ardından, tıpkı sigara içmeyen kişilerde olduğu gibi, sigaranın artık yabancı bir madde olarak algılandığını ve isteğin ortadan kalktığını belirterek, kişilerin sigara kokusundan rahatsız olduklarını belirtti. Sistemin en önemli özelliğinin bir seansın ardından etkisini hemen göstermesi olduğunu belirten Sabun;
“Tamamen ağrısız ve yan etkisi olmayan tedavide, öncelikle cep telefonu gibi elektromanyetik etkenlerden vücudun arındırılması gerekir. Tükürük örneğinden ve sigaradan alınan örnekler cihaza frekans kodu olarak okutuluyor. Cihaz, frekans yardımıyla sigarayı vücudun istemeyeceği şekilde kodlayarak sinyal gönderir. Böylece bağımlılık büyük oranda tek seansta halediliyor. Tek seansta sigarayı bırakma konusunda iddialıyız. Tek şartımız insanların gerçekten sigarayı bırakmak istemiş olmaları.” diye konuştu.

40 YILLIK TİRYAKİLER ‘SİGARA İÇMEMİŞ GİBİYİM’ DİYOR

Trikombin biyofidbek yöntemiyle Kahramanmaraş’ta sigara bırakma konusunda ilk ve tek olduklarını vurgulayan Sabun şunları kaydetti:

“Sigaranın vücutta oluşturduğu sinyalleri cihaz yardımıyla temizliyoruz. Yani beynin sigara içmek için gönderdiği sinyali keserek insanların hiç sigara içmemiş gibi hissetmesini sağlıyoruz. Bağımlının ne kadar ve kaç yıldır sigara içtiğinin hiçbir önemi yok. Bu terapiden sonra 40 yıllık sigara tiryakileri bile ‘ben hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim’ diyebiliyor.

Bizim yaptığımız sadece bağımlıyı bağımlılıktan kurtarmak. Cihazla fiziksel ve psikolojik bağımlılığı ortadan kaldırıyoruz. Fakat sigara kullanımına bağlı oluşan tahribatın temizlenmesi vücudun kendisine bağlı. Yavaş yavaş öksürükle birlikte doğal temizlenme mekanizması devreye girecektir. Sigaranın ciğerde bıraktığı tahribatın temizlenmesi 1 yılı bulabiliyor.”

AYNI YÖNTEM OT BAĞIMLILIĞI İÇİNDE KULLANILIYOR

“Sigaranın yanında Kahramanmaraş’ta çok yaygın kullanılan ot bağımlılığı da aynı yöntemleri kullanılarak tedavi edilebiliyor. Aynı cihazla ot bağımlılığını oluşturan sebebi vücuttan temizliyoruz.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326