“5 Yıl İçerisinde Dulkadiroğlu’muzu Yükselteceğiz”

Eski Karacasu Belde Belediye Başkanı ve İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Başvuruyu oldukça kalabalık bir grupla yapan Özsoy, “5 yıl içerisinde Dulkadiroğlu’muzu 11 ilçenin arasında yükselen bir yıldız haline getireceğiz ve ilçemiz parmakla gösterilen bir yer haline gelecek” dedi.

“5 Yıl İçerisinde Dulkadiroğlu’muzu Yükselteceğiz”

“5 Yıl İçerisinde Dulkadiroğlu’muzu Yükselteceğiz”

Eski Karacasu Belde Belediye Başkanı ve İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Başvuruyu oldukça kalabalık bir grupla yapan Özsoy, “5 yıl içerisinde Dulkadiroğlu’muzu 11 ilçenin arasında yükselen bir yıldız haline getireceğiz ve ilçemiz parmakla gösterilen bir yer haline gelecek” dedi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 15:35

Türkiye genelinde 31 Mart 2019 yerel seçimleri için geri sayım başlarken, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve diğer siyasi partilerden bulundukları ilçenin veya ilin belediye başkanı olmak isteyenler aday adaylık için başvurularını yapıyor. Bu kapsamda Eski Karacasu Belde Belediye Başkanı ve İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Mustafa Özsoy ise Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Oldukça kalabalık bir grupla AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’na gelen Özsoy, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’na teslim etti. Burada bir açıklama yapan Özsoy, seçildiği takdirde Dulkadiroğlu’nu kısa bir süre içerisinde Türkiye’de önemli bir ilçe haline getireceğini vurguladı. Siyaseti asla ama asla menfaat için yapmadığını belirten Özsoy, “Bizler yorulmadan, hiçbir zaman ara vermeden sahada olacağız ve Dulkadiroğlu’nu 11 ilçemizin içerisinde yükselen bir yıldız yapacağız. Biz inşallah belediye başkanı olduğumuzda merkez Divanlı, Duraklı, Kuyucak, Kayabaşı, Ekmekçi Mahallesi’nden başlayarak içten dışa doğru güzel bir şehirleşme yapacağız. Dulkadiroğlu ilçesi 5 yıl içerisinde yükselen bir yıldız olacak ve bu parmakla gösterilecek bir ilçe haline gelecek” ifadelerini kullandı. 

“HER ZAMAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ” Özsoy, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Biz Kahramanmaraş’ta AK Parti’nin kuruluşunda 2003 yılından sonra AK Parti safhalarında yer alarak Kahramanmaraş’ımıza AK Parti’de bir nefer olarak il yönetimde bulundum. İl genel meclis başkanlığı ve daha sonra yine 2014 yılında aday adayı oldum. Necati Okay kardeşimize adaylık verildi ve kendisine her konuda yardımcı olduk. Kendisine yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Siyaset yaparken herkesin hedefi olmalı. AK Parti’de nefer olan herkesin siyasette bir yerlere gelmek herkesin hakkıdır. Yoksa çalışma yapamazlar. Bundan dolayı biz milletimizin gönlünde taht kurarak cenazesinde, taziyesinde, düğünde iyi ve kötü günlerinde hep vatandaşımızın yanında olduk. Alevisiyle, Sunnisiyle, Türkü ile Kürdü ile her kesimi temsil eden insanlarımızın yanında yer aldık ve AK Parti’yi temsil ettik. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman emrindeyiz. Her zaman çalışmaya devam ediyoruz. Aday adayı olan arkadaşlarımız oldu. Bizde aday adayı olduk.”

“BİZ SİYASETİ MİLLETİN MENFAATİ İÇİN YAPIYORUZ” Siyaseti milletin menfaati için yaptığını anlatan Özsoy, “Benden aday adayı olmamı istediler. Bu teveccühün karşısında aday adayı olmamam olmazdı. Bu kişiliğime ve siyasi görüşüme ters bir harekettir. Onun için milletimiz bizi kucakladı, bizde sizleri kucaklıyoruz. Ben yok biz varız. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz siyaseti menfaat için yapmıyoruz. AK Parti’nin siyaseti böyle değil. Biz siyaseti milletin menfaati için yapıyoruz. Milletimizin huzuru, güvenliği, geleceği için yapmak istiyoruz ve bunu da benden gördüğünüz için teşekkür ederim. Şu anda her mahallede bir temsilcimiz var. Bizler yorulmadan, hiçbir zaman ara vermeden sahada olacağız ve Dulkadiroğlu’nu 11 ilçemizin içerisinde yükselen bir yıldız yapacağız. Biz inşallah belediye başkanı olduğumuzda merkez Divanlı, Duraklı, Kuyucak, Kayabaşı, Ekmekçi Mahallesi’nden başlayarak içten dışa doğru güzel bir şehirleşme yapacağız. Dulkadiroğlu ilçesi 5 yıl içerisinde yükselen bir yıldız olacak ve bu parmakla gösterilecek bir ilçe haline gelecek” şeklinde konuştu.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Özsoy, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Yaptığım her işten vatandaşımızın bilgisi olacak. Dulkadiroğlu’nun sorunlarını birlikte çözeceğiz. Dulkadiroğlu’nun makus talihini kırmak zorundayız. Necati Bey gerçekten çok iyi bir insan ama yaptığı çalışmaların daha fazlasını yapacağıma inanıyorum. Belediye Başkanı olduğumda sabah 8’de belediyeye kendi aracımla geleceğim, akşam ise yine kendi aracım ile döneceğim. Belediyemizde savurganlık olmayacak. İlkeli ve dürüst olmak lazım. Belediyemizin kapısı vatandaşımıza her zaman açık olacak. Örnek bir belediye olacağız.”
“BU BİR HİZMET YARIŞI” Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ise şunları kaydetti: “Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci devam ediyor. Bugünde aday adaylığı olarak Mustafa Özsoy ağabeyimiz başvuru yaptı. Her zaman söylüyorum bu bir hizmet yarışı. Mustafa Beyin de biliyorsunuz Karacasu Belediye Başkanlığı dönemi vardı. O günden bugüne kadarda hep beraber aynı davada aynı yolda yürüyoruz. Tabii tüm başkan adaylarımız içinde aynısını söyledim. Burada amaç aynı. Buradaki amaç davaya hizmet ilçemize hizmet memleketimize hizmet. Bu yüzden tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. Ayın 18’inde biliyorsunuz teşkilatımızda bir temayül yoklaması yapılacak. Temayül bu yıl ilk defa dijital ortamda yapılacak. Bunun yanı sıra genel merkezimiz halkımızla gerekli görüşleri alıyor. Yani her zaman olduğu gibi bu işi önemsiyoruz. İnşallah genel merkezimiz hangi adayımızı uygun görürse biz teşkilatlar olarak onunla birlikte kol kola yürüyeceğiz. Diğer aday gösterilmeyen arkadaşlarımızla da bu süreçte hep beraber olacağız. Çünkü bu bir kişisel konu değil.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326