Ak Partide Flaş gelişme!

Kahramanmaraş’ta, Ak parti teşkilatlarında değişim rüzgarı esmeye devam ediyor.

Ak Partide Flaş gelişme!

Ak Partide Flaş gelişme!

Kahramanmaraş’ta, Ak parti teşkilatlarında değişim rüzgarı esmeye devam ediyor.

30 Aralık 2017 Cumartesi 12:59

Kentte, il ve ilçe teşkilatlarında başlayan değişim, hız kemeden sürüyor. İlçe başkanlarıyla başlayıp, il kadın kolları başkanlığıyla devam eden değişim süreci, son olarak Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe kadın kollarında yaşandı. Uzun bir süredir başkanlık görevini yürüten Serdar Sarıçiçek, görevini Asuman Yavuz’a devretti.

Sarıçiçek ilçe teşkilatının kurulmasından buyana başkanlık görevini yürütüyordu.

Yaşanan değişimle ilgili Ak Parti il teşkilatında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, eski Başkan Serdar Sarıçiçek ve çiçeği burnunda başkan Asuman Yavuz katıldı.

Yeni başkan Asuman Yavuz yaptığı açıklamada, yapılan değişikliği ‘bayrak yarışı’ olarak niteledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yavuz; “Bu bir bayrak yarışıdır. Ben Serdar Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bize bu yolda çok güzel çalışmalar sağladı. Bu zamana kadar hep birlikte beraberlik içerisinde çalıştık. Bundan sonra da bu görevi bana layık gördüler. Bende bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla beraber kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326