Bahçeli'den Ahmet Davutoğlu'na: Gafil!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, hükümete çağrıda bulundu, "Gelin üniversite sınavını tamamen kaldıralım" dedi. Bahçeli eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dış politikasını da eleştirdi, "Eski Başbakan çıkıp müzakere tavsiyesinde bulunarak referandumun (Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin gayrimeşru referandumu) dondurulmasını öneriyor. Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu, TSK, güçlü bir irade ile ağız birliği içindeyken eski Başbakan'ın aykırı beyanat vermesi gafillik ve garabettir" dedi.

Bahçeli'den Ahmet Davutoğlu'na: Gafil!

Bahçeli'den Ahmet Davutoğlu'na: Gafil!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, hükümete çağrıda bulundu, "Gelin üniversite sınavını tamamen kaldıralım" dedi. Bahçeli eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dış politikasını da eleştirdi, "Eski Başbakan çıkıp müzakere tavsiyesinde bulunarak referandumun (Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin gayrimeşru referandumu) dondurulmasını öneriyor. Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu, TSK, güçlü bir irade ile ağız birliği içindeyken eski Başbakan'ın aykırı beyanat vermesi gafillik ve garabettir" dedi.

17 Ekim 2017 Salı 14:27

İşte satır başları...

Milli eğitim istikbal demektir, istiklalin güvencesidir. Milli Eğitim sistemindeki karmaşa acilen çözülmelidir.

Milli eğitimde her bakan değişikliği yeni bir politikaya kapı aralıyor yeni bir uygulama getiriyorsa durup düşünmeliyiz. Hükümetin politikası önemlidir.


"BU AĞIR BİR KRİZE DAVETTİR"


Üniversite sistemindeki gelgitler maalesef son bulmamıştır. Getirilen yeni sistemin fayda sağlamayacağına yönelik endişemiz yüksektir. Üniversite mezunu evlatlarımızın yüzde 35'i işsizdir. Bu ağır bir krize davettir.

Yaşadığımız onca kriz ve açmaz aslında milli eğitim sistemindeki zafiyetlerden türemiştir. Sürekli politika değişikliklerine tevessül etmek yanlıştır.

LYS ve YGS kaldırılmıştır. Yeni sistemde evlatlarımız 2 ayrı oturuma katılacaktır. Yeni sınav sistemi ilave sorunların doğmasına neden olmuştur. Öğrencilerimiz huzursuz olmuştur. Yeni sistemin oturması zaman alacak, kaynak ve emek israfına yol açacaktır.

1 milyon kişi başına düşen üniversite sayısı Türkiye'de 2.2 iken, bu sayı ABD, Danimarka, Malezya, Polonya, İsviçre ve Norveç'te 10'u geçmiştir. Türkiye olarak hala makul bir yol bulmaya çalışan ülke olmamız oldukça düşündürücüdür.


"GELİN ÜNİVERSİTE SINAVINI TAMAMEN KALDIRALIM"


Hükümete teklifimiz şu, gelin üniversite sınavını tamamen kaldıralım.

Kahraman Türk gençliğini bir sınavdan çıkarıp yenisine sokmaktan vazgeçelim.

Anadolu'nun mazlum çocuklarına tüm imkanları sunalım. Türk gençliği akıllıdır, ahlaklıdır, çalışkandır, imanlıdır, inançlıdır. Fırsat verilsin, dünyayı yerinden oynatacak irfan ve iradeye sahip olduğunu gösterir. İşgale karşı, istilaya karşı çelik gibi bir kuvvet istiyorsak Türk gençliğine bakmamız kafidir. İmkansızlıklara direnen Türk gençliğinin önündeki engelleri kaldıralım. Türk gençliğine inanıyorum, hepsine güveniyorum.

Hükümete çağrıda bulunuyorum bir el verin bir ses verin bir irade gösterin. Soruyorum üniversite sınavını kaldırmaya var mısınız? Beka mücaelesinde omuz omuzayız şüphe yoktur. Haydi gelin Türk gençliğinin ümüğünü sıkan soluğunu kesen bu konuda el birliği güç birliği yapalım.


"KERKÜK'TE PKK'NIN NE İŞİ VAR?"


Peşmerge yanına PKK'yı da alarak Irak ordusunun karşısında mevzilenmişti. Peşmerge başı yanlış üstüne yanlış yapmıştır. Kerkük'te PKK'nın ne işi vardır? Buna hangi güçler çanak tutmuştur. Oynanan oyun şiddetli ve büyüktür. PKK'nın Kerkük'e yuvalanması Türkiye için de milli güvenlik meselesidir. Barzani-PKK cinayet ittifakında, hedef Türkmen yurtlarıdır. PKK'lılar Türkmeneli'nde kan dökerse buna nasıl sessiz kalırız?

Yedi düvelle karşı karşıya gelmenin anlamı yok diye akıl veren devşirme ve satılık kalemler, sizin gibi korkakça ve haysiyetsizce yaşamaya 'tamam' mı diyelim? Kürdistan tuzağı kuruluyor, hala görmüyor musunuz? Nasıl olsa tuzunuz kuru, kapmışınız bir gazete köşesi, kurulmuşsunuz bir televizyon ekranına. Telimiyetçilik bu tiplerin ruhunda vardır. Barzani'ye çıt çıkarmazlar, PKK'ya zeytin dalı uzatırlar, konu Kerkük oldu mu, 3 maymunu oynarlar.

83 Musul deriz, şizofreni hastasına dönerler. Dış politikada denge imiş, neyin dengesi? Ortada denge mi kaldı?

Bu iki ayaklı Kırım Kongo kenelerine Türk milleti mutlaka hesap soracaktır.

Kerkük'te PKK'nın konuşlanması Türkiye için alarmdır. Irak her yönetimiyle, her tedbir her ihtimal planlanmalıdır. Peşmerge korkakça geri çekildi. Kerkük hiçbir zaman onlara yar edilmeyecek.

Meğer Ali Kemal ölmemiş, ruhu siyasette, sanatta, sivil toplum kuruluşlarına vızır vızır dolaşıyor.

Gerekirse Barzani yakalanıp getirilmeli gerekirse havadan ve karadan operasyon başlatılmalıdır.


"DAVUTOĞLU'NUN BEYANAT VERMESİ GAFİLLİKTİR"


Eski Başbakan kendini hatırlatma gereği duymuştur. Bu şahıs asırlardır Kerkük'ün etnik renkliliği barındırdığını söylemiştir. Kerkük'ün Türk yurdu olduğunu inkar etmiştir. Stratejik derinlik ile Türkiye'yi boğmak üzere iken görevden el çektirilen bu zihniyet mesajlar sunmuştur. Eski Başbakan çıkıp müzakere tavsiyesinde bulunarak referandumun dondurulmasını öneriyor. Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu, TSK, güçlü bir irade ile ağız birliği içindeyken eski Başbakan'ın aykırı beyanat vermesi gafillik ve garabettir. Durdun durdun da şimdi niyet ortaya çıktın? Sen hangi yüzle konuşuyorsun. Kerkük'ün acıları büyürken hala zalimlerin sözcülüğüne cüret edenlerin varlığı kabul edilemez. Sıfır sorun enkazı daha kaldırılmamışken sana ne oluyor!

Küresel güçlerin kiralık katil olarak tuttuğu IŞİD, PKK, FETÖ ve YPG'nin kökü kazınmadan bize rahat yoktur. Karşımızda kim durursa dursun yıkıp geçmek boynumuzun borcudur.


"ABD'Lİ BÜYÜKELÇİNİN İFADESİ HEZEYANDIR"


ABD ile yaşanan vize geriliminin düşmesi başından beri tavsiyemiz. Ancak ABD'nin sorumsuz açıklamaları gerilimin şiddetini körüklemiştir. ABD'li büyükelçinin 9.5 aydır terör saldırısı yaşanmıyor ifadesi hezeyandır, itiraftır. ABD'li büyükelçi ne demeye çalışmaktadır? ABD'ye soruyorum; FETÖ'nün imam kılıklı elebaşı nasıl sizin ülkenizde geziyor? Hala mı tepkisizsiniz? Hala mı ceset gibi duracaksınız? Türk düşmanlarıyla görüşe görüşe nereye varacağınızı sanıyorsunuz?

OHAL'ın uzatılmasını destekleyeceğimizi ifade ediyor sizleri saygıyla selamlıyorum. 

Son Güncelleme: 17.10.2017 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326