Büyükşehir aday adayı Ermeydan kimdir?

Kahramanmaraş’ta mahalli seçimler öncesi başarılarından dolayı İstanbul ve Ankara’daki siyasi kulislerde adı sıkça geçen Murat Ermeydan, AK Parti İl Teşkilat binasında başvurusunu yaptı.

Büyükşehir aday adayı Ermeydan kimdir?

Büyükşehir aday adayı Ermeydan kimdir?

Kahramanmaraş’ta mahalli seçimler öncesi başarılarından dolayı İstanbul ve Ankara’daki siyasi kulislerde adı sıkça geçen Murat Ermeydan, AK Parti İl Teşkilat binasında başvurusunu yaptı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 15:23

Kahramanmaraş’ta mahalli seçimler öncesi başarılarından dolayı İstanbul ve Ankara’daki siyasi kulislerde adı sıkça geçen Murat Ermeydan,  AK Parti İl Teşkilat binasında başvurusunu yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ermeydan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki çalışmaları ile ön plana çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev alan Ermeydan, birçok başarılı projeye de imza attı. Kahramanmaraş’ın en iddialı adayları arasında gösterilen Ermeydan, yoğun kariyerine Büyükşehir Belediyesi’ne talip olarak devam etmek istiyor. Sıra dışı başarılara imza atmış olan Ermeydan’ın 50 ülkenin 30’unda yaptığı mesleki araştırma ve teknik çalışmaları belediyecilik anlayışında tecrübeli olduğunu gözler önüne seriyor.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MURAT ERMEYDAN KİMDİR?

Siyaset kulislerinde sık sık adı geçen Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Murat Ermeydan’ın kariyerini ve özgeçmişini okurlarımız için hazırladık. İşte Murat Ermeydan’ın özgeçmişi;

EĞİTİMİ

-AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Murat Ermeydan, 1974 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. 2 Çocuk babası olan Ermeydan, Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığında tamamladı(1999). 2005 yılında KMI/Executive MBA’da yönetici geliştirme programına katıldı. 2006 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde çevre tasarımı alanında yüksek lisans yaptı. Günümüzde ise İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktorasına devam ediyor.

GENİŞ İŞ TECRÜBESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde çalışma ekibinde yer alan Ermeydan, 1998 yılından 2000 yılına kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’de kontrol mühendisliği yaptı. Ermeydan, 2000-2004 yılları arasında teknik müdür yardımcılığı görevini yerine getirdi. 2004 yılında İBB İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Etüt Proje ve Fidanlık Müdürlüğüne yükselen Ermeydan, buradaki görevini 2006 yılına kadar devam ettirdi. 2006 ve 2012 yılları arasında İBB İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Proje ve Uygulama müdürlüğü yapan Murat Ermeydan, 2012-2014 yılları arasında İBB İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Teknik İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini yerine getirdi. İBB İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’deki görevinde genel müdürlüğe kadar yükselen Ermeydan, buradaki görevini 2016 yılına kadar sürdürdü. 2016 yılında İBB İSTON A.Ş. ‘de Danışman-Peyzaj Yüksek Mimarı görevini devam ettiriyor.

Literatürü takip edecek düzeyde yabancı İngilizce bilen Ermeydan, 3 dönemdir İstanbul Peyzaj Mimarları Oda Başkanlığının yanı sıra İstanbul Ticaret Odası Çiçekler ve Bahçe Kültürleri Komitesi başkanlığı da yaptı.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Murat Ermeydan katılım sağladığı özel eğitim ve kurslar ile de dikkat çekiyor. İşte Ermeydan’ın katıldığı yaklaşık 50 özel eğitim ve kurs; Kamu İhale Kanunu, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği KİK, Stratejik Planlama, İhale Uygulamaları, ERP Proje Yönetimi, Performans Yönetim Sistemi, Toplam Kalite Yönetimi Sistemi, Stratejik Planlama ve Swot Analizi, Süreç Yönetimi, 5 S Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, 6 Sigma Bilinçlendirme Eğitimi, Karar Verme, Bir Ekibi Yönetmek, Bugünün Lideri, ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Toprak ve Bitkisel Eğitim, Değişim Yönetimi, İletişim Anlayarak Başlar, İş Yaşamında Profesyonel Davranış, ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, Motivasyon Yönetimi, Problem Çözme, Proje Yönetimi, Stresle Başa Çıkma Yöntemleri, Takım Çalışması, Toplantı Yönetimi, Temel Yönetim Becerileri, Ulusal ve Uluslararası Piyasalar Zaman Yönetimi, 5 S Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, istanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. / Kent Bitkilendirme Teknikleri, İklim Değişikliği ve Kurakçıl Peyzaj Sistemi, Olgun Ağaçların Taşınması Teknikleri, Kent Ağaçlarının Değerlerini Koruma, Çim Alanlar Süs Bitkileri Hastalıkları, Biyolojik Gölet ve Havuz Sistemleri, Uluslararası Fidancılık Deneyimleri, Görselleştirme Eğitimi Tanıtım Toplantısı, Peyzaj Alanları Bakımlarında Karşılaşılan Problemler ve Çözüm Önerileri, Peyzaj Sulama Sistemlerinde Profesyonelleşme, Peyzaj Mimarlığında Yapısal Çözümler.

ERMEYDAN’IN ALDIĞI BAZI BAŞARI BELGELERİ

TRT İstanbul Televizyonu, Stratejik-Kurumsallaşma Projesi ve Uluslararası Yeşil Altyapılar Konferansı.

Ermeydan 50 ülkenin üzerinde yurtdışı seyahati, 30’un üzerindeki seyahat mesleki araştırma ve teknik gezi olarak gerçekleştirdi. Ermeydan’ın yaptığı bir takım bilimsel çalışmalar şu şekilde; 2014 IGRA Uluslararası Yeşil Çatı(moderatör), 2014-2018 Plant Ödülleri (Jüri Üyeliği), 2015 IPA Çocuk Oyun Alanları Tasarımı Yarışması (Jüri Üyeliği), 2015 Bahçeşehir Göleti Çevre Düzenlemesi (Jüri Üyeliği), 2016n PEMKON Türk Bahçesi Kongresi (düzenleme kurul üyeliği), 2016 Ulusal 4. Peyzaj Mimarlığı Kongresi (düzenleme kurulu üyeliği), 2017 ATRAX Fuarı Rekreasyon Alanları Yarışması (maraştanhaber)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326