Celalettin Güvenç Ne Demek İstiyor?

Kahramanmaraş siyaseti son zamanlarda Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç’in açıklamaları ile sarsılıyor.

Celalettin Güvenç Ne Demek İstiyor?

Celalettin Güvenç Ne Demek İstiyor?

Kahramanmaraş siyaseti son zamanlarda Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç’in açıklamaları ile sarsılıyor.

05 Ekim 2019 Cumartesi 17:26

Yorum Haber….

Kahramanmaraş’ta bir haber sitesinin sahibi ile Güvenç arasında yaşanan tartışma yolsuzluk iddialarına kadar getirildi. Güvenç son açıklamasında haber sitesinin sahibinin Onikişubat Belediyesi’nden 5 yılda para aldığını ima etti. Hatta Güvenç açıklamasının bir kısmında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı hedef alarak “Kim bu özge inşaat Mahir Ünalın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirketmi diyemediniz.Bu şirketin ortakları kimler diyemedin. ‘’ ifadelerine yer verdi. Celalaettin Güvenç kendi partisinin belediye başkanı hatta genel başkan yardımcısı hakkında bu denli sert çıkışları neden ve niçin yapıyor.

Kulislere yansıyan bilgilere göre Güvenç’in Ünal ve Mahçiçek ile arasında bir takım sorunların yaşandığı konuşuluyordu. Celalettin Güvenç, sosyal paylaşım sitesi üzerinden partisine bağlılığını yinelese de genel başkan yardımcısını ve belediye başkanına zehir zemberek sözler söylemekten de geri kalmadı. Peki şunu sormazmı Kahramanmaraşlı vatandaşlar, bu cümleleri neden özelde kendilerine söylemediniz de kamuoyuna açık alanlarda dile getiriyorsunuz.

Sormazlarmı adama Celalettin bey ortada bir gazeteciye para aktarma durumu varsa neden bunu bir milletvekili olarak engellemediniz.

Sormazlarmı adama Celalettin bey, bir iş adamıyla bir siyasi parti yöneticisinin arkadaş olmasından nasıl bir sonuç çıkardınız.

Sormazlarmı adama Celalettin bey, şimdi ne oldu da ne değişti de ulu orta Mahir Ünal şunu yaptı Mahçiçek bunu yaptı!

CELALETTİN GÜVENÇ’İN YANLIŞLARI

1-Hakkınızda çıkan her habere yorum yapmanız sizi suçluluk durumunun içerisine soktu ve daha da derine alıyor.

2-Eğer o gazetecinin iddialarına sessiz kalsaydınız şimdi bu paylaşımları yapmazdınız.

3-Ortada büyük bir sorun olsa da bunu aile içerisinde çözseydiniz de ‘Bak bir birlerine nasıl düştüler’ dedirtmeseydiniz.

EĞİP BÜKME KAÇ PARA

Celalettin bey hiç işi yokuşa sürmeyin ok yaydan çıktı. Şimdi çıkın ve halka belediye gazeteciye 5 yılda kaç para aktardı açıklayın.

Celalettin bey hiç geri adım atmayın ve çıkın söyleyin yeni yapılan belediye binasında neler oldu. Herkes ekonomi maaş, zam konuşurken sizin en çok kenetlenmeniz gereken zamanken noluyor da bu denli sert bir açıklama yapıyorsunuz.?

Herkes merak içinde bekliyor kim kime ne verdi ne aldı miktarlar ne kadar. Gazeteciye kaç para verildi.

(MUTTALİP AKKUŞ) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326