CHP’li vekile şok FETÖ suçlaması

CHP’li vekile şok FETÖ suçlaması

CHP’li vekile şok FETÖ suçlaması

15 Ağustos 2017 Salı 16:53

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında soruşturama başlattı.

Soruşturmayla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Mustafa Akaydın hakkında ’FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak’, ’halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’, ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçlarından 2017/56584 numara ile resen soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Soruşturmaya gerekçe olarak, Akaydın’ın geçtiğimiz günlerde gazetecilere yaptığı iddia edilen açıklamada “15 Temmuz olayı bir tiyatrodur, evcilik oyunudur, ben TV’den komedi izler gibi izledim. 250 insanı bizzat devlet öldürmüştür" sözleri gösterildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 7 yıl önce

bu ve bunun gibi alçaklar, sözlerinde haklıdırlar. Çünkü chp denen insanlık dışı parti, onlarca yıl insanımızı pul gibi harcamıştır.hırsız herkesi kendisi gibi hırsız zan edermiş

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326