Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: Ben Sana Prompterın Dersini Veririm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'da miting düzenledi Erdoğan, prompter bozulduğu için konuşmasını kestiği iddialarına yanıt verdi, CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye sert çıkarak, "Geçen gün diyor ki 'Prompter'ı unutmuşum. Ben sana prompterın dersini veririm" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: Ben Sana Prompterın Dersini Veririm

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: Ben Sana Prompterın Dersini Veririm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'da miting düzenledi Erdoğan, prompter bozulduğu için konuşmasını kestiği iddialarına yanıt verdi, CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye sert çıkarak, "Geçen gün diyor ki 'Prompter'ı unutmuşum. Ben sana prompterın dersini veririm" dedi.

05 Haziran 2018 Salı 18:59

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

2002'de bizim Avrupa Birliği'ne IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı. 2018'de ne oldu? Sıfır. Biz yaptık bunu. Ekonomi diyorlar ya. Ey Bay Kemal....Ey Muharrem. Siz bu işlerden anlamazsınız. Çırak bile olamadınız.

Türkiye geçtiğimiz 10 yılda 8 milyon ilave istihdamlarla Avrupa ülkelerinin tamamı kadar iş imkanı sağladı. Siz bakmayın kur üzerinden oynanan oyunlara. 24 Haziran'dan sonra bunlarla hesaplaşacağız. Bunlara çok büyük manifestoyu 24 Haziran'dan sonra biz çekeceğiz. Ekonomi konusunda çok iyi durumdayız.

Biz çalışıyoruz, üretiyoruz. Merkez Bankası'nın döviz rezervi şimdi 110 milyar dolar. Ben bunu yeterli görmüyorum.

"SİZİN OTOMOBİLE KAFANIZ BASMAZ"

Bay Kemal iyi dinle. Sizin otomobile kafanız basmaz. Geçtiğimiz yıl 723 bin otomobil satıldı. 91 bin satılıyordu. Buzdolabı satışı 1 milyon 88 bindi. 3 milyon 107 bine yükseldi. Her eve buzdolabı giriyorsa demek ki bir refah seviyesi var. Muharrem efendi bunlar neyi gösteriyor? Anlamıyor bunlar. Bula bula birbirlerini buldular. Al birini vur öbürüne.

Önümüzdeki dönemde de Sakarya ile birlikte hedeflerimize ulaşacağız.

"ESKİ STADIN YERİNE MİLLET BAHÇESİ YAPIYORUZ"

Bay Kemal de duysun Bay Muharrem de; Sakarya'da 1 katrilyon liralık yatırım yaptık. Sağlıkta 17'si hastane olmak üzere 45 adet sağlık tesisini Sakarya'ya kazandırdık. 8 sağlık tesisimizin inşası sürüyor. Yapıyoruz da yapıyoruz. Şehir hastaneleri projemizde Sakarya'yı da unutmadık. En kısa zamanda ihalesini yapıyoruz.

Şimdi size müjde veriyorum. Eski stadın yerini millet bahçesi yapıyoruz. TOKİ orayla ilgili bir satış akdi yapmış fakat bugün görüştüm orayı satın alan arkadaşla da görüşmeler yapıldı. Farklı bir yerden yer verecekler eski stadın yerini millet bahçesi yapıyoruz. Hep beraber gidin çimlerin üzerinde yuvarlanın. İngiltere'nin Hyde Park'ı varsa Sakarya'nın millet bahçesi var.

"SİZ VURDUKÇA BİZ GÜÇLENİRİZ"

Bunlarda yapmak yok yıkmak var. Bu CHP zihniyeti budur. Bunların dedeleri de böyleydi. Ben size müjde veriyorum. Onlar sadece Erdoğan'a çaksın. Siz vurdukça biz güçleniriz. Sakarya'yı hızlı trenle tanıştırmak bize nasip oldu. Son 16 yılda 126 bin Sakaryalı kardeşimizi İş-Kur aracılığıyla işe yerleştirdik. Son 16 yılda inşa ettiğimiz sulama tesisleriyle 29 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Sakarya'nın hasretle beklediği Ballıkaya barajının inşasında yüzde 70'lere geldik. İnşallah önümüzdeki yıl hizmete alıyoruz. Sakarya'ya 1,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Hizmetler say say bitmiyor.

"BAZILARI KRAL OLACAKLARINI SANIYOR"

Bu seçimde Türkiye sadece bir Cumhurbaşkanı ve 600 vekil seçmeyecek. Türkiye yeni bir yönetim sistemine 'Bismillah' diyecek. Getirdiğimiz yeni sistem seçimlerin ardından hayata geçiyor. Yeni sistemde tüm sorumluluğu Cumhurbaşkanı üstleniyor. Fakat adaylardan bazıları bu değişimi yanlış anlamış. Bazıları Cumhurbaşkanı değil kral olacaklarını sanıyor. Ali kıran baş kesen.

"SEN KİMSİN YA?"

Kılıçdaroğlu'nun 'Gel bakalım Muharrrem' diyerek aday yaptığı kişinin Metin Temel paşayla ilgili hadsizliğini duydunuz değil mi? Meydan meydan gezip apoletlerini sökeceğim diyor. Sen kimsin ya? Sen nesin ya? Sana o apoletleri söktürmezler. Ziyaret ettiğin Selahattin Demirtaş'a mı takacaksın o apoletleri? Teröristten Cumhurbaşkanı adayı olmaz. 53 Kürt kardeşimin ölümüne neden olan bu kişinin Cumhurbaşkanı adayı olması onun saflığına delil değildir. Benim halkım böyle bir teröristi türbe ziyareti gibi ziyaret eden kişiye 24 Haziran'da dersini verecek.

"BEN BAŞKOMUTANIM"

Bir aday çıkmış cezaevinden çıkması lazım diyor. Neymiş? Biz de 15 Temmuz'da 150 generalin apoletini sökmüşüz. O alçakla üniforma giymiş FETÖ teröristiydi. Birbirine karıştırma. Neymiş beni alkışlamış. Ben anayasaya göre başkomutanım. Ey Muharrem sen daha çırak bile değilsin. Bu kişinin ayakları daha adayken yerden kesilmiş durumda. Kamu görevlilerini işten atmakla tehdit ediyor. Korumaları selfie yapan genci sahneden atıyor.

"BEN SANA PROMPTERIN DERSİNİ VERİRİM"

Geçen gün diyor ki 'Prompter'ı unutmuşum. Ben sana prompterın dersini veririm. Yaptığımız iftarda yanımdaki hocaefendi namaz için çıktı. Ben konuşurken o dönüyordu. Korumalar önünü kesti sandalyesine göndermediler. Bu beni rahatsız etti. Koruma müdürünü çağırdım söyle dedim. Bun benim ilim ehline gösterdiğim saygımdır Bay Kemal Bay Muharrem. Sosyal medyadan saldırmakla sonuç alamazsınız.

CHP adayının ilk işi cezaevinde bölücü örgütün kuklasını ziyaret etmek oldu. Ey Kılıçdaroğlu Ey Muharrem İnce ziyarete gittiğiniz o kişinin de daha çok içine oturtacağız. Tek bir terörist bırakmayana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326