Güvenç, Gezilerini Sürdürüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İç İşleri Komisyon Başkanı ve 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç, 24 Haziran Seçimleri dolayısıyla parti teşkilatıyla birlikte esnaf gezisi düzenledi.

Güvenç, Gezilerini Sürdürüyor

Güvenç, Gezilerini Sürdürüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İç İşleri Komisyon Başkanı ve 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç, 24 Haziran Seçimleri dolayısıyla parti teşkilatıyla birlikte esnaf gezisi düzenledi.

07 Haziran 2018 Perşembe 10:41

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatıyla birlikte çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda esnaflarla ve vatandaşlarla birebir görüşme yapan Güvenç’in bu seferki durağı Meyve ve Sebze Hali oldu. Hal’de ilk olarak Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan ile görüşen Güvenç, daha sonra haldeki esnafları tek tek ziyaret etti.

“TÜRKİYE 24 HAZİRAN’DA SIKINTI YAŞAMAYACAK”

Türkiye’nin her yıl büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Güvenç, 24 Haziran’daki seçimde de ülkenin bir sıkıntı çekmeyeceğini söyledi. Güvenç, “Bir kere daha Tayyip Erdoğan diyor, bir kere daha AK Parti diyoruz. Bunu görmek bizim için büyük bir kıvanç meselesi. Allah’a hamdolsun Türkiye 24 Haziranda sıkıntı yaşamayacak. Kahramanmaraşlı buna izin vermeyecek. Bütün esnafımıza teşekkür ediyorum. Halit Bey başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Sorunlarla ilgili kısa bir bilgi verdi. Bizleri bilgilendirdi. Birçok şey yapılmış hamdolsun. Diğer gerekenleri de belediyelerimiz hükümetimiz tamamlayacaktır. Bunlarda sıkıntı yok. Güzel olan şey halkımızın cumhurbaşkanımıza, partimize ve Türkiye’nin geleceğine olan inançlarına ifade etmeleri bu kararlılığı işçide de görüyorum burada esnafta da görüyorum, mülk sahiplerinde de görüyorum. Kahramanmaraş hazır 24 Hazirana. İnşallah 1.turda Türkiye seçimini yapacak ve önüne bakacak.25 Haziranda Türkiye çok da ha güçlü olacak çok daha güçlü uyanacak. Anketleri artık herkes her yerde görüyor. Öyle gözüküyor ki 1.turda cumhurbaşkanımız 50’nin üzerinde 50-54 bandını söylüyor herkes o miktarda bir oyla geçecektir. Cumhur ittifakının da mecliste ciddi bir çoğunluk elde edeceğine ciddi bulgular var. Hayırlı olsun. Biz inançlıyız. Biz seferle memuruz. Biz çalışmakla memuruz. Biz halkımıza hizmet etmekle memuruz. Biz insanlarımıza gidip üzerlerine hangi oyunların oynandığını anlatmakla memuruz” şeklinde konuştu.

“PARTİ TEŞKİLATIMIZ GÜZEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR”

AK Parti’nin Teşkilatının Kahramanmaraş’ta aralıksız olarak hız kesmeden çalışmalar sürdürdüğünü söyleyen Güvenç, “Yeni Türkiye’den bahsetmekle memuruz. Yeni Türkiye’nin nasıl olacağını ifade etmekle memuruz. Tehlikeleri anlatmakla memuruz. Bunları yapıyoruz. 21 saat AK Parti kadroları sabah 9-10 da ertesi gün 4-5’e kadar sabah namazına kadar belediye başkanlarımız, arkadaşlarımız, teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ayaktalar. Gerçekten demokrasi adına, siyaset adına göz yaşartıcı bir güzel çalışma yürütüyor” dedi.

“MİLLETİMİZİN DUASI BİZE YETİYOR”

Güvenç, son olarak şunları söyledi: “Ben milletimizin ve Allah’ımızın bu emeği yok saymayacağını düşünüyorum ve sonuç alacağımızı düşünüyorum. Birde vatandaşlarımızda şunu görüyorum, var olan sorunların çözüm adresinin Tayyip Erdoğan ve AK Parti olduğunu çok iyi gördüklerini görüyorum. Ama seçim, demokrasi güzel oluyor. Dinliyoruz, eleştiri alıyoruz, dersler çıkarıyoruz, nerde hatamız var nerde eksiğimiz var nereyi iyi yapmışız seçimler demokrasinin hasat yerleri, harman yerleri bu anlamda çok önemli. Belediye başkanlarımız bir yandan yaptıkları için Allah razı olsun diye dua ediyorlar. Demek ki emeğimizi boşuna gitmemiş diyorlar. Öbür yandan gözden kaçan bir şey varsa hay hay diyorlar ilgili bürokrat arkadaşlara talimat veriyor. Biz sadece gezerek seçim çalışması yapmıyoruz. Aynı zamanda şehrin sorunlarını konuşuyoruz. İnsanımızın, esnafımızın problemlerini konuşuyoruz. Daha iyi nasıl bir Kahramanmaraş oluştururuz bunu araştırıyoruz. Bu anlamda bir saha çalışmasına dönüştürüyoruz çalışmaları. Bu millete verdiğimiz emeğin hepsi helal olsun. Cumhurbaşkanımız diyor, Aşkla koşanlar yorulmazlar, bizde aşkla koşuyoruz. Fiziki olarak belki böyle bir şey olsa bile bu milletin sevgisi, sevdası, bize ettikleri dualar yetiyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326