Güvenç’in Açıklamaları Ortalığı Karıştıracak

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Güvenç’in Açıklamaları Ortalığı Karıştıracak

Güvenç’in Açıklamaları Ortalığı Karıştıracak

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

05 Ekim 2019 Cumartesi 11:27

Bir gazetecinin kendilerini hedef aldığını iddia eden Güvenç, bahse konu kişinin Onikişubat Belediyesi’nden 5 yılda yüklü miktarlarda para aldığını ima etti.

Kahramanmaraş’ta yolsuzluk operasyonu sonrası, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ile bir gazeteci arasında başlayan ve ağır hakaretlerle süren tartışma, Güvenç’in bugün yaptığı açıklamayla farklı bir boyut kazandı.

Güvenç yaptığı açıklamada, ilginç konulara değinerek Kahramanmaraş’taki Ramada otelin sahib olduğu Özge İnşaat ve Mahir Ünal arasında bir bağa olduğuna işaret etti.

Üstü kapalı, fazla detay veremden bir takım usulsüzlükler olduğunu ima eden Güvenç;    

“Bize saldırarak gündemi degiştirdiniz.Oysa tam gün Maraşta bir muhalefet partisinin il başkanı 12 Şubat Belediyesinin 15.5000.000 tl ye hizmet bina işi ikmal çevre düzeni İşini pazarlık usulüyle özge inşaata verdiklerini ve peşinde olduklarını yazmıştı ..Görmedin..Gazeteci olarak araştırmadın..Aynı firmanın aynı binanı ikmal inşatını daha öncede alıp almadıgı o alımın usulünün ve miktarının ne oldugunu oramadın.Kim  bu özge inşaat Mahir Ünalın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirketmi diyemediniz.Bu şirketin ortakları kimler diyemedin.  Dahası var....” diye hedefindeki gazeteciye sorular sıraladı.

Güvenç’in bu açıklaması Kahramanmaraş gündemine bomba gibi düşerken, Mahir Ünal’ın bu iddialara ne cevap vereceği merak ediliyor.

İşte Güvenç’in şok açıklamaları...

1-Evet sen tetikçisin:çünkü4 senedir Ak partinin Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoglu,Habibe Öcal,Ugur Dilipak,Eski Büyükşehir Bşknı Fatih Mehmet Erkoç il Bşknı Ömer Bilal Debgici Kadın kolları Bşknı Ayşe Cesur+

2-Haklarında agır yazılar yazıyorsun.Aynı partinin vekilleri Mahir Ünalla Ahmet Özdemir ve Belediye Bşknı Hanefi Mahçiçek hakkında güzellemeler yapıyorsun+

3- Bunun sebebi ne sen önce 12 Şubat Belediyesinden 5 yılda ne kadar para aldın onu açıkla+

4- Yeni Maraşta bir yolsuzluk operasyonu yapıldı;sen yolsuzlugu araştıracagına bunu eski bykşehir bşknyla benim Mahir Ünalı yıpratmak için yaptırdıgımı ima ettin flaş+

5- Makale yazacagını beyan ettin ben de ispat etmessen dedim..bekliyoruz..O operasyonda 12 Şubat belediyesini Park Baçe Mdr ve su sporları merkezini işleten kişi vardı+

6- Bize saldırarak gündemi degiştirdiniz.Oysa tam gün Maraşta bir muhalefet partisinin il başkanı 12 Şubat Belediyesinin 15.5000.000 tl ye hizmet bina işi ikmal çevre düzeni +

7- İşini pazarlık usulüyle özge inşaata verdiklerini ve peşinde olduklarını yazmıştı ..Görmedin..Gazeteci olarak araştırmadın..Aynı firmanın aynı binanı ikmal inşatını daha öncede +

8- alıp almadıgı o alımın usulünün ve miktarının ne oldugunu http://xn--soramadn-zkb.Kimsoramadın.Kim  bu özge inşaat Mahir Ünalın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirketmi diyemediniz.Bu şirketin ortakları kimler diyemedin.

8- Dahası var....

KİM BU ÖZGE İNAAŞT?

1988 yılında kurulan Özge İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını Abdurrahim Özge yapıyor.

Şirket, Hastane, Konut, Kamu Binaları, Akıllı Binalar, otel binaları, Üniversite Kampüs Binaları, Göletler, İçme Suyu işlerigibi kompleks yapılar dahil tüm altyapı ve üstyapı projelerinde faaliyet yürütüyor.

Özge İnşaat, yurt içi ve yurt dışı projelerin yanısıra özellikle Kahramanmaraş’ta yaptığı kamu kurum ve kuruluş inşaatlarıyla da dikkat çekiyor.

Şirketin Kahramanmaraş’ta, Necip Fazıl Şehir Hastanesi, KSÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Pazarcık Devlet Hastenesi, 500 kişilik öğrenci yurdu, Onikişubat Belediyesi Yeni hizmet Binası, Kahramanmaraş Gardiyan Eğitim Merkezi gibi bir çok kamu yatırımında imzası bulunuyor.

Son Güncelleme: 05.10.2019 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326