“İttifakımız sadece meclise girmek için”

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş eski İl Başkanlı ve Milletvekili aday adayı Erkan Pınarbaşı, partisine yönelik CHP ile ittifak eleştirilerine cevap verdi.

“İttifakımız sadece meclise girmek için”

“İttifakımız sadece meclise girmek için”

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş eski İl Başkanlı ve Milletvekili aday adayı Erkan Pınarbaşı, partisine yönelik CHP ile ittifak eleştirilerine cevap verdi.

18 Mayıs 2018 Cuma 15:34

Pınarbaşı; “İttifakımız sadece meclise girmek için başka bir şey yok. CHP ile gönül birliğimiz, eylem birliğimiz yok. Saadet Partisi’nin üstün gayretleriyle muhalefet birleşmiştir.” dedi.

Milli Görüş camiasının çizgisinden şaşmadığını aktaran Pınarbaşı, Türkiye’nin geleceği adına ittifak içerisinde yer aldıklarını belirtti.

Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Erkan Pınarbaşı, İslam aleminin kan ve gözyaşında uzakta Ramazan geçirmesi dileğinde bulundu.

Saadet Partisi’nin iktidara gelmesi durumunda Türkiye’nin 3 yıl içerisinde normalleşeceğini söyleyen Pınarbaşı;    

“Biz 60 yıldır Milli Görüş çizgisinden hiç şaşmadık. Bize, ‘CHP ile ittifak yaptınız, hedefinizden şaştınız’ deniyor. Hayır biz şaşmadık, Milli Görüşün bu seçimde muhakkak meclise girmesi lazım. Biz önce Ak Parti ile görüştük, gayri ciddi tekliflerle geldiler. Partimiz kabul etmedi. CHP ile ittifak kurdu. İttifakımız sadece meclise girmek için, başka bir şey yok. CHP ile gönül birliğimiz, eylem birliğimiz yok. Saadet Partisi’nin üstün gayretleriyle muhalefet birleşti.”diye konuştu.

‘Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz’ diyen Pınarbaşı; “CHP’ye gönül verenler bu ülkenin evladı değil mi? İyi partiye gönül verenler bu ülkenin evladı değil mi? Burada öyle bir algı oluşturuluyor ki; cumhur ittifakının yanında yer alanlar milli, karşısında duranlar gayrı milli.” açıklamasında bulundu.

“TÜRKİYE’Yİ FABRİKALARLA DONATACAĞIZ”

Partisinin başa gelmesi durumunda yönetim politikasını da açıklayan Pınarbaşı şunları kaydetti;

Biz iktidara geldiğimizde Türkiye’yi fabrikalarla donatacağız. Ülkemizi ayakta tutacak olan fabrikalarımız. Ayrıca ittifakla hükümet kurmamız durumunda, adalet, milli eğitim ve ekonomi bakanlığını bize versinler Türkiye’yi 3 yıl içerisinde tekrar eski günlerine kavuştururuz. Biz şartlar ne olursa olsun 5 A’dan vaz geçmeyeceğiz. Bunlar; akıl emniyetini sağlayacağız, çocuklarımızın akıl emniyetini sağlayacağız, adalet, ahlak ve asalet. Gece gündüz demeden çalışıp, yolsuzluğa, yandaşlığa, yalakalığa, yasaklara ve devlet malını yağmaya asla izin vermeyeceğiz.”

İsrail’in Filistinlilere yönelik insanlık dışı tutumuna da değinen Pınarbaşı; “İsrail dünyanın gözü önünde zulüm ediyor. Müslüman dünyası ayağa kalkmalı ve mazlumların hesabını sormalı.” ifadelerini kullandı. (Muttalip Akkuş)

    

Son Güncelleme: 18.05.2018 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326