İYİ parti il başkanı belli oldu

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti İl Başkanlığına, Dr. Faruk Adlı getirildi.

İYİ parti il başkanı belli oldu

İYİ parti il başkanı belli oldu

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti İl Başkanlığına, Dr. Faruk Adlı getirildi.

07 Kasım 2017 Salı 22:34

Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti, Türkiye genelinde teşkilatlarını kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kahramanmaraş'a partinin il başkanı ataması yapıldı. Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den millet vekili adayı olan Dr. Faruk Adlı yeni partinin il başkanı oldu.  

    

İYİ Parti teşkilatlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini duyurmuştu. Aydın, aralarında Kahramanmaraş, Hatay, Samsın, Sakarya gibi büyükşehir illerinin de bulunduğu 31 ilde, il başkanlarının belirlendiğini söylediği açıklamasında; "Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen toplam kurucu il başkanı sayısı bugün itibariyle 37'e yükselmiştir." açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326