Mahir Ünal: Fetöcüler Yine Kafalarını Çıkarmaya Başladılar

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Fetöcülerin yeniden kafalarını çıkarmaya başladıklarını ifade etti.

Mahir Ünal: Fetöcüler Yine Kafalarını Çıkarmaya Başladılar

Mahir Ünal: Fetöcüler Yine Kafalarını Çıkarmaya Başladılar

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Fetöcülerin yeniden kafalarını çıkarmaya başladıklarını ifade etti.

21 Mart 2019 Perşembe 15:13

Memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir dizi gezi ve programlara katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Elbistan seçim bürosunda basın açıklaması yaptı.

FETÖCÜLER YİNE KAFASINI ÇIKARMAYA BAŞLADI

Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın  Türkiye Cumhuriyeti Devletini , Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit eden bir video yayınladığını söyleyen Mahir Ünal “. Ekrem Dumanlı denen alçak dün yine Türkiye Cumhuriyeti devletini, Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit eden açıklamalar yaptı. Yani bunlar o kadar terbiyesiz, o kadar utanmaz, o kadar alçak , o kadar hain, o kadar yüzsüz ki bunlar; Türkiye’ye yaptıkları, bu millete yaptıkları yetmiyormuş gibi çıkıp, karanlık dönemin artık Türkiye’de bitmesi gerekir diyor.” Dedi.

SON 10 GÜN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ÇALIŞACAĞIZ

31 Martta PKK’yı, Fetöyü sevindirmeyeceklerini ifade eden  Ak Parti Genel Başka Yardımcısı Mahir Ünal “Şimdi biz son 10 gün biz kime çalışacağız? Son 10 gün özellikle Recep Tayyip Erdoğan’a çalışacağız. Son 10 gün oyumuzu daha da artırmak için. Son 10 gün Cumhur ittifakını , Devlet bey, Recep Tayyip Erdoğan’ı daha da güçlendirmek için son 10 gün daha da çok çalışacağız. Şunu unutmayın, tek oy tek vatan. Tek oy tek bayrak, tek oy tek devlet. Tek oy, unutmayın ki tek millettir. Tek oy çok kıymetlidir.  O yüzden tek bir oy için kapı kapı gezeceğiz. Çünkü sandıkta o tek bir oyun kıymetini çok iyi bileceğiz. Cumhur ittifakının gücünü Türkiye’ye göstermek için Elbistan’dan bir ses vereceksiniz. Elbistan’dan öyle bir ses vereceksiniz ki; bu Pensilvanya’daki o deccal duyacak.” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326