Mahir Ünal: "Kur atağı millet mukavemetiyle bertaraf edildi” 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal “Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve yüksek koordinasyonla bu kur atağı, bir millet mukavemetiyle birlikte bertaraf edildi." dedi. 

Mahir Ünal: "Kur atağı millet mukavemetiyle bertaraf edildi” 

Mahir Ünal: "Kur atağı millet mukavemetiyle bertaraf edildi” 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal “Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve yüksek koordinasyonla bu kur atağı, bir millet mukavemetiyle birlikte bertaraf edildi." dedi. 

23 Ağustos 2018 Perşembe 10:41

Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valiliği önünde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramın, yakınlaşmaya vesile olmasını, kardeşliği ve paylaşmayı artırmasını diledi. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin önemine dikkati çeken Ünal, sistemin yüksek bir koordinasyon ve görev dağılımıyla, daha yüksek bir koordinasyonla çalıştığını belirtti. 

Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın konuşma metni: “Bugün Kahramanmaraş’ımızda huzur ve güven içerisinde kurban bayramımızı kutluyoruz. Vatandaşlarımızla bugün bayramlaştık. Hem Kahramanmaraş’ımızı hem de bütün ülkemizin ve İslam aleminin yakınlaşmaya vesile olmasının, kardeşliğimizi ve kaynaşmayı artırmasını diliyorum. Yeni sistemin güzelliği şu arkadaşlar. Her bir bakan kendi alanıyla ilgili , her bir genel başkan yardımcısı kendi alanıyla ilgili ve parti sözcümüz de genel parti politikalarımızla ilgili konuşuyor. Türkiye’de artık her şey yerli yerine oturuyor. Yüksek bir koordinasyon ve görev dağılımıyla Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminde daha yüksek bir koordinasyonla çalışıyoruz. Bu son derece kıymetli. Sayın Genel Başkanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve yüksek koordinasyonuyla bakanlarımızı kendi alanında, yine parti genel başkanı olarak genel başkan sıfatıyla sayın genel başkanımızın genel başkan yardımcıları her biri kendi alanında; yerel yönetimler kendi alanında, tanıtım medya, dış ilişkiler, ekonomi her biri kendi alanında yüksek bir koordinasyonla çalışıyoruz. Tabi ki parti sözcümüz de parti politikaları ile ilgili genel olarak görüşümüzü açıklıyor. Şuanda hem siyasette, hem hükumette hem devlette yüksek bir görev dağılımı ve yüksek bir koordinasyon ve organizasyon var. Bu da yeni sistemin Türkiye’ye kazandırdığı önemli bir hız, koordinasyon ve esneklik. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde ekonomimize dönük bir kur atağı aşandı. Bu hem yeni hükumet sisteminin ne kadar iyi çalıştığının bir göstergesiydi, hem ekonominin tek bir çatı altında toplanmasının sonuçlarını görmemiz açısından son derece önemliydi. Hazine ve maliyeden sorumlu bakanımızın ve sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve yüksek koordinasyonla bu kur atağı bir millet mukavemetiyle birlikte bertaraf edildi. Yani yeni sistem, Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi hem esnek, hem yüksek koordinasyon içerisinde , hem büyük bir kararlılık ve cesaretle yoluna devam ediyor. Türkiye’nin hızla yol alması anlamına geliyor. O yüzden artık hem siyasette hem hükumette taşlar yerli yerine oturuyor ve daha yüksek bir koordinasyon söz konusu.” 

Son Güncelleme: 04.01.2019 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326