Mahir Ünal;‘Vesayet odaklarına devleti teslim etmedik’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, bu ülkeye suikast yapmaya kalkışanlara ve itibar cellatlığına soyunanlara, milletin gereken cevabı verdiğini söyledi.

Mahir Ünal;‘Vesayet odaklarına devleti teslim etmedik’

Mahir Ünal;‘Vesayet odaklarına devleti teslim etmedik’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, bu ülkeye suikast yapmaya kalkışanlara ve itibar cellatlığına soyunanlara, milletin gereken cevabı verdiğini söyledi.

18 Aralık 2018 Salı 16:03

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “FETÖ denen bu hain terör örgütüne karşı güçlü bir mücadele verilirken, tıpkı 15 Temmuz'a 'tiyatro', 20 Temmuz'a 'kontrollü darbe' dedikleri gibi verilen mücadeleye gölge düşürmeye çalışanlar, 17-25 Aralık'ta da FETÖ'nün söylemlerini sahiplenerek itibar cellatlığına soyunmuştur” ifadelerini kullandı. Ünal, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık'ın 40 yıl boyunca devletin içerisine bir ur gibi yerleşmiş olan STK görünümlü bir ihanet şebekesinin maskesinin düştüğü tarih olduğunu bildirdi. 

HAİNLERE KARŞI TEK VÜCUT 

17-25 Aralık'ın emniyet üniforması ve yargı cübbesi giyen teröristlerle millet iradesine darbe yapmaya kalkışan bu uru metastaz yapmadan temizleyebilecek güçlü siyasi iradenin milletin her daim teveccühünü kazanmış Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetlerinin olacağını gösterdiğine işaret eden Ünal, o tarihten bu yana Başkan Erdoğan liderliğinde, hain örgüte karşı ortaya konan yüksek kararlılığın, hem milletin takdir ve desteğini topladığını hem de devletin tüm kurumlarıyla bu hain örgüte karşı verilen mücadelede yekvücut olunmasını sağladığını vurguladı. 

DİMDİK AYAKTA DURDUK 

Ünal, paylaşımında şunları kaydetti: “Siyaseti millete rağmen ve AK Parti düşmanlığı olarak gören ve yine her fırsatta Türkiye düşmanı odakların içerideki sözcülüğüne soyunan bu güruh, 17-25 Aralık'tan sonra her fırsatta FETÖ'ye siper olmuş ve FETÖ'nün yanında saf durmaktan haya etmemiştir. Oysa 17-25 Aralık bu ülkeye, bu millete suikast yapmaya kalkışanların ortaya çıkarıldığı gündür, bizim de dimdik ayakta durduğumuz ve bu ülkeyi bugüne taşıdığımız gündür. Ve biz o gün dimdik ayakta durarak siyasetin de devletin de hukukunu koruduk. Nihayetinde ne o gün de ne de 15 Temmuz'da, ne bu hain yapıya ne de vesayet odaklarına millet iradesinin emaneti olan devleti teslim etmedik. Millet bize görev verdiği sürece de her ne pahasına olursa olsun etmeyeceğiz.” (Güneş)

Son Güncelleme: 04.01.2019 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326