MHP il teşkilatı Türkoğlu’na çıkartma yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl teşkilatı, Türkoğlu’nda Cumhur İttifakı mitingine katılarak Belediye Başkan adayı Osman Okumuş’a destek verdi.

MHP il teşkilatı Türkoğlu’na çıkartma yaptı!

MHP il teşkilatı Türkoğlu’na çıkartma yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl teşkilatı, Türkoğlu’nda Cumhur İttifakı mitingine katılarak Belediye Başkan adayı Osman Okumuş’a destek verdi.

19 Mart 2019 Salı 10:05

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, MHP Onikişubat ilçe Başkanı Müfit Dal ve partinin yönetim kadrosu, Türkoğlu’nda Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuşu ziyaret etti.

Ziyaretin ardından düzenlenen mitinge katılan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan; “Karşımızda adına millet denen zillet ittifakı var. Neden zillet diyoruz, Cumhur İttifakı Ak Parti ile MHP arasında kurulmuştur. O zaman kendisine millet ittifakı diyen ittifak açıkça beyan etsin bu ittifakın kurucuları kim? ‘CHP ve İYİ Parti’ diyorlar. Peki HDP sizin nerenizde, ittifakta var mı? Yok mu? Eğer yoksa partinin yetkilileri çıksın desinler; ‘PKK bir terör örgütüdür, HDP’de siyasi ayağıdır’ diye açıklamalar yapsınlar. Ama sal yapamıyorlar, yapamayacaklarda. Çünkü ortaktır onlar.” Dedi.

Belediye ile beka meselesi arasındaki ilişkiye de açıklık getiren Doğan; “Bu seçim norma bir belediye seçimi değil, bu seçim Türkiye’nin beka seçimi dedik ama birleri ‘belediye ile bekanın ne alakası var’ diyor. Şuanda İYİ Parti, CHP ve Saadet Partisi listelerinden iç işleri bakanlığının verdiği sayıya göre 299 tane HDP’li belediye meclis üyeleri var. Geçmişte 94 belediye ye kayyum atandı, o belediye seçimiyle bekanın ne alakası var diyenlere sesleniyorum, doğuda asfaltların altına tonlarca bombayı belediye iş marinaları ile kazarak yerleştirdiler ve Mehmetçiğimizi şehit ettiler. Belediye ihalelerini Kandilden gelen temsilcilere verdiler. Sizlerin parasını kandil’in temsilcilerine gönderdiler. Beka meselesinde demek ki belediyelerin önemi varmış.” Diye konuştu.

Cumhur İttifakının ruhunun 15 Temmuz gecesi ortaya çıktığını aktaran Doğan şöyle konuştu: “Cumhur ittifakı dedik yola çıktık. Bu ittifakın özünde bayrak inmesin vatan bölünmesin, ezan dinmesin diye cumhur ittifakımızı, sizlerinde belirttiği gibi milletin damı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la her zaman devletinin ve milletinin yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Türkmen beyimiz, devlet babamız, ikisi gövdesini kurarak kurmuşlardır.

Aslında Cumhur İttifakının ruhu 15 Temmuz gecesi kuruldu. FETÖ papazının ülkemizi karıştırmak için yaptığı saldırıda ilk gece televizyonlara çıkan Devlet babam ‘biz bu kalkışmayı kesinlikle kabul etmiyoruz, her zaman hükümetimiz ve devletimizin yanındayız’ dedi.

Cumhur ittifakına gönül veren sizlere soruyorum, 31 Mart akşamı sandıkları patlatıyor muyuz? Bizim MHP olarak ilçelerde 11 belediye başkan adayımız var, bir tanede Büyükşehir Belediye Başkan adayımız var. İnşallah 31 Mart akşamı 12-0 yapacağız. Osman Okumuş başkanı sizlere emanet ediyorum.”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuşu da:

“Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerinde Türkoğlu’nda tarih yazacak. Ak Parti teşkilatları kadar belki daha fazla bu Cumhur İttifakına emek veren MHP İl Başkanımız bizleri şereflendirdi. Aslında Ertuğrul başkan zor yerlerin adamı ama Osman başkanı yalnız bırakmayalım diye buraya gelmiş. Her gün gece geç saatlere kadar diğer ilçelerde çalışma yapıyor, bizimde kardeşimiz olduğundan, abimiz olduğundan dolayı teşkilatla berilikte bugün buradalar. MHP ile olan ittifakı menfaat ittifakı değil, kalbi ve gönül ittifakıdır. Bunun 31 Mart akşamı sandıklarda göreceğiz.” İfadelerini kullandı. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 19.03.2019 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326