MHP’ye dev katılım

Kahramanmaraş’ta, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıyla 200 kişi partiye üye oldu.

MHP’ye dev katılım

MHP’ye dev katılım

Kahramanmaraş’ta, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıyla 200 kişi partiye üye oldu.

23 Eylül 2017 Cumartesi 18:30

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, şov yaparak partiden kaçanlara inat 200 kişinin teşkilata üye olduğunu söyledi.

Akpınar; “Milliyetçi Hareket Partimizden bir takım şovlarla istifa gösterisi yapanların, bırakıp kaçanların ve Ülkücü hareketin şerefli mazisine çamur atanların aksine Dulkadiroğlu İlçemizde yaklaşık 200 vatandaşı Milliyetçi Hareket Partisine üye yapmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Kahramanmaraş’ın yeterli desteği ve yatırımı alamadığını ifade eden Akpınar açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Kahramanmaraş’ta ki belediyelerden Kahramanmaraş’ın sorunlarına yönelik adımlar beklenmektedir. Geçici çözümlerle sorunları çözmek yerine ileriyi görüp kalıcı çözümler getirmeli, Bu kahraman şehrin değerine değer katmalıdırlar. Bu kahraman şehre yakışan hizmetlerin bir an önce yapılması gerekmektedir. Şehrimizin sorunlarının yanı sıra Türkmeneli vahşetin ağına takılmış feryat figan etmektedir. Şu çok iyi bilinmelidir ki: Barzani geldiğinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ve Ankara Esenboğa Havalimanı’nda göndere çekilen paçavraya ses çıkarılmazsa Kerkük mevzi kaybeder. Ankara gerilerse Türkmeneli düşer, devrilir. Kerkük, Kahramanmaraş’tır. Kahramanmaraş Kerkük’tür.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326